Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Wizualne detale - co myślicie ?
Mr_Daimler:
dzięki Wszystkim za dyskusje :) Co do łuków to mnie przekonaliście. Moje autko jest w 100% oryginalne i niech takie pozostanie (no moze za wyjątkiem radia ktore musialem wymienic, wymieniłem oczywiście na takie samo, bo moim zdaniem do Jaguara nie pasuje żadne radio z migającymi bajerami, tylko jedynie oryginalne, róznica tylko taka ze na oryginalnym, na klapce pisało "Daimler" a teraz jest napisane "Jaguar" :) )
Co do statuetki:
--- Cytat: jazabek wacław w Luty 21, 2012, 09:41:52 am ---
wydaje mi się że auto tym lepsze im bliższe wersji fabrycznej. .
--- Koniec cytatu ---
generalnie racja, im bliżej oryginału tym lepiej, w tym cały urok. Narazie dam sobie spokój z figurką, ale w przyszłosci jeszcze o tym pomyśle. Powiem tak , gdyby to był Jaguar to nawet bym sie nie zastanawiał i ją przyczepił - i oczywiście nie na środku, to musi wygladać idiotycznie :-thumpdown
Dominiko19:
Dokładnie, czym więcej oryginału tym lepiej :):), Co do kotka powiem tak nie na wszystkie modele pasuje a i jego montaż musi być odpowiedni a nie jak niektórzy co widziałem prawie na środku maski hehehe:) Pozdrawiam kociarzy;)
Jag-Greenhorn:
witam,
mysle ze to jalowa rozmowa o leaperze. naturalnie nie mozesz go zamontowac bo przeciez masz daimlera a nie jaguara. to tak jak by sobie ktos do smarta gwiazde z przodu przymocowal. ;)
chromy na nadkolach to podobnie wyglada jak dorobione spoilery na bagazniku albo te "piekne" cb-anteny na dachu. totalna wiocha i z dobrym gustem nic nie ma do czynienia. NOGO! :-thumpdown
kogutki:
Do Daimlera "moglbys" zamontowac najwyzej to:
Mr_Daimler:
wiem wiem, widziałem to na ebayu wiele razy i nawet kiedys chciałem to kupić, ale potem pomyślałem sobie że bedzie to wyglądać jak klamka, klamka na masce - idiotyczne ! Ale teraz tak patrze i widze ze to wcale tak nie wyglada a wrecz wyglada całkiem dobrze. Hmmm....... :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej