Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

czyszczenie wtrysków

<< < (2/4) > >>

peres20:

--- Cytat: jarek-jerryjag w Listopad 18, 2008, 08:27:36 am ---najlepsza metoda czyszczenia wtryskiwaczy
http://www.jaguarfuelinjectorservice.com/Injector%20photos.htm
wtryskiwacze maja wbudowane małe stożkowe filtry które podczas czyszczenia wymienia sie (czyści sie ultrafalami )
ja uzywam

--- Koniec cytatu ---
Witaj Jarek, moj kot nie przerywa, tylko pytam czy te specyfiki cos pomagają ;D, a po za tym nie mam dostepu do takiego sprzetu, fajny jest ale co z tego    :(. Pozdrawiam.

peres20:

--- Cytat: _radzio1 w Listopad 18, 2008, 10:47:18 am ---dolac specyfik zawsze mozna.co do świec to hmmm-ja zawsze gdy nabywam nowe auto to zaczynam od wymiany filtrow,płynow,świec i jesli jest pasek to paska rozrządu oraz jade na szarpaki i sprawdzam stan zawieszenia oraz układu kierowniczego plus jeszcze stan hamulcow aby kiedys przypadkiem autko mnie nie zawiodło  :-za

--- Koniec cytatu ---
Witam Cie _radzio ponownie, zgadzam sie z Tobą w 100%, ja tez chce wymienic wszystkie najwazniejsze rzeczy, ale musze pokolei i nie moge sobie pozwolic na wymiane wszystkich tych rzeczy na raz, gdyz jestem prawie 20 letnim uczacym sie jeszcze w ostatniej klasie technikum elektronicznym uczniem i w związku z tym nie mam jeszcze stalych dochodów;). Wiec wymieniam pokolei;D. Ale staram sie dbac o swojego kota jak tylko sie da. Rozumiesz?? Teraz w weekend wymienie plyn hamulcowy;D. A i przyjdzie czas na swieczki ;D hehe. Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałosc w mojej ewentualnej nie wiedzy na dany temat , gdyz jestem swiezym posiadaczem Jaguara, choc od bardzo dawna mi sie te autka podobają :-R. Dzieki za pomoc.

peres20:
Jak tylko bede gdzies w poblizu takiej firmy to napewno wstąpie i zapytam.  :-V.

peres20:
juz kupilem plyn wlasnie DOT4;). A powiedz mi ile Ci tego plynu weszlo?? Czekam z tym plynem do soboty , bo w soboty i wolne dni od szkoly pracuje w warsztacie i wjade sobie na podnosnik, bo wygodnie bedzie sie odpowietrzac i wogole narzedzia itp;). :-V

peres20:
Łee to smialoo;), ja kupilem 1,5 litra. przeplukam poprostu lepiej . ;D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej