Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Kotek miesiąca

Konkurs "Kotek miesiąca"-zapoznaj się z zasadami

<< < (43/74) > >>

Y-1 Yonek:
Ale nie zapominajcie że konkurs umarł z braku chętnych........... I to ABSOLUTNIE nie jest wina ŁYSEGO! Naprawdę się starał i wiele pięknych wątków zostawił nie wspominam już o kalendarzach które idąc do garażu zawsze przypominają mi jak dobrze się spisywał!!! No cóż tak mnie sentymentalnie wzięło...

Skorpion7777:
Oczywiście, że to nie wina ŁYSEGO, że czas idzie naprzód.
A może konkurs się "wypalił" i czas wymyślić jakiś inny, nowy?
Może trzeba ogłosić konkurs na ... nowy konkurs :)

Najśmieszniejsze zdjęcie 2015 roku z udziałem Forumowicza.
W styczniu 2016 roku, podsumujemy wszystkie zdjęcia, zaczniemy głosować przez 30 dni i do końca lutego policzymy głosy.
Kto dostanie najwięcej głosów, ten wygrywa .... i tutaj coś trzeba wymyślić, ale mamy na to cały rok.
Kto jest w mocy, aby uruchomić taki wątek konkursowy?

Jaguar XJ6:
Trzeba by założyć wątek , w którym forumowicze podaliby swoje pomysły na nowy rodzaj konkursu . Wtedy zobaczyłoby się na co ludzie mają tak naprawdę ochotę ( w czym chcą brać czynny udział ) . Najważniejsze jest to , żeby znalazły się osoby które maja czas , pomysły i serce do prowadzenia takiego nowego konkursu , żeby nie umarł śmiercią naturalna z braku zainteresowania ze strony prowadzącego ( albo z braku jego czasu do prowadzenia takiego wątku ) .

RyanDriver:
Dlatego moim zdaniem trzeba by było stworzyć coś automatycznego - wszystko by się opierało tylko na dodaniu samochodu czy czego kolwiek i oddaniu głosu, wszystko inne by było automatyczne.

Maciejcat:
 :-clap panowie już mi się podoba otworzenie nowego wątku to pryszcz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej