Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

brudzące spryskiwacze (wyciek zewnętrzny i wewnętrzny)

<< < (6/7) > >>

ktr:
Info o cenie dostałem w ASO JAGa Warszawa, ul. Waszyngtona 50 - można wygooglować. Numerów części nie chcą podawać.

robertth:
ktr, pisałem Ci, że najlepiej jest podjechać do sklepu i porównać, to najpewniejszy sposób ;)

X-type nie ma podgrzewania spryskiwaczy, ale mają identyczną budowę jak spryskiwacze od forda.
Przecież ostatecznie można uciąć kabelki i od mondeo będą jak ta "lala'.
Ale pamiętam właśnie, że chyba od sierry były identyczne.
Jeśli jest duża potrzeba, to mogę to sprawdzić w sklepie z takimi częściami, gdzie kupowałem do swojego (byłego) X-Type'a

kogutki:
przeciesz ktr sam umieszcyl link gdzie widac ze ten nieogrzewany od forda jest taki sam. sprawdzilem, i niestety
to prawda, ASO Jaguar (i to nie tylko w polsce) sprzedaja taki sam za 10 razy tyle ile kosztuje w fordzie. przykra
sprawa ...

ale skoro do mondeo mozesz kupic podgrzewanych, to mozesz miec jedyny na swiecie X-Type z podgrzewanimy
pryskiwaczami ;D

robertth:

--- Cytat: kogutki w Luty 06, 2012, 20:30:33 pm ---ale skoro do mondeo mozesz kupic podgrzewanych, to mozesz miec jedyny na swiecie X-Type z podgrzewanimy
pryskiwaczami ;D

--- Koniec cytatu ---

Właśnie, kogutki idzie dobrym tropem hehe ;)

A podpowiem tylko, że wystarczy podłączyć taką "nową" instalację pod podgrzewanie szyby przedniej, albo tylniej i masz nowy patent ;)

rufus1977:
Nozzle Washer - C2S016868
Są takie same, tzn nie ma róznicy lewy czy prawy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej