Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Jaguar Chateau Tournee

<< < (2/4) > >>

champagne:
Myślę, że polskiego importera generalnego Jaguara nie stać finansowo i mentalnie na organizowanie tego typu działań marketingowych. Dlatego jeśli będą chętni, wprowadzę w realizację koncepcję, którą przedstawiłem. Co prawda cel nie jest marketingowy, lecz w pozytywnym rozumieniu tego słowa, hedonistyczny. Poza tym te imprezy nie były by konkurencją dla zlotów, które są imprezami bardziej masowymi, chociażby ze względów finansowych.

Pieterek:
Pomysł genialny, tylko widać po reakcji na propozycje spotkań, nawet tych lokalnych; ten ma za daleko, dla innego zbyt drogo, kolejny nie może bo zapił dzień wcześniej, że zwyczajnie ciężko się zebrać, owszem pisać na forum jest łatwo, ale potrzebna jest konsekwencja, ale dość tego narzekania, mnie się podoba takie spotkanie choćby miało się odbyć na drugim końcu Polski. Przecież mam Jaguara, a jemu nie straszna żadna podróż.

TYGRYS3:
 :-za

Zapek:
Jestem jak najbardziej za chodź jak dla mnie trochę za drogo ale może na tą dolną granice bym się zdecydował i odłożył grosza, za luksus trzeba płacić i nie ma że boli . :-za :-za :-za

RedOctober:
Przy większej ilości gości z cenami na pewno zejdą w dół. Poza tym gdyby udało się to jakoś nagłośnić to pewnie w ramach reklamy ich zamku/pałacyku dali by duże obniżki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej