Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Jaguar Chateau Tournee

<< < (3/4) > >>

champagne:
Takie miejsca mają już swoją renomę i pewną grupę klientów do której kierują swoją ofertę. Im reklama już nie jest potrzebna. Poza tym są to instytucje czysto komercyjne, a nie charytatywne. Więc na duże zniżki nie ma co liczyć, owszem może dadzą w ramach bonusu pakiet spa lub coś w tym stylu, ale na noclegi za 50 zł nie ma co liczyć. Podobnie jak marka Jaguar jest exkluzywna, tak samo takie miejsca nie są dla wszystkich. Chodzi o sondę czy znajdzie się pewna grupa pasjonatów, których stać na tak drogą zabawę. Drogie życie jest jak narkotyk  8)

slavek:
Pomysł jest bardzo ciekawy... Tylko o ile jest to pomysł w głowie to każdy chętny na 90%. Warto może by zrobić taką lepszą przygotówkę tematu i skontaktować się z danym zamczyskiem w celu zaciągnięcia oferty, jakiś prowizoryczny plan z wyceną żeby nie było rozbieżności i jazda .... kto chętny ten zaliczka.

champagne:
Też prawda.
W najbliższym czasie przedstawię konkretną ofertę.

grand1:
Witam wszystkich,

na wstępie przypomnę się bo rzadko aktywnie uczestniczę na forum, ale często zaglądam. Generalnie bywam tez na zlotach może skojarzycie mnie z Sandomierza tam z całą rodzinką zajęliśmy I miejsce w rajdzie. Ale nie o tym chciałem. Pomysł z zamkami genialny  :-za i od razu deklaruję obecność na takiej imprezie a nawet więcej !!!! . Ponieważ jestem z Warszawy i dysponuję ekranami wielkoformatowymi LED w centrum miasta jak i ekranami LCD w automatach do zimnych i ciepłych napoi, które służą do emitowania reklam deklaruję pomoc w organizacji i tak np: proponuję jeżeli są to zamki z hotelami,spa itp. potrzebują reklamy mogę taką wyemitować na bardzo !!! preferencyjnych warunkach lub nawet w ramach barteru. Gdybyście byli zainteresowani proszę o kontakt przez forum lub telefoniczny podaję nr tel. i adres strony www.delcopb.pl , 793 362 161. Takie rozwiązanie może obniżyć koszt imprezy pozwolić przybyć wielu osobą, jak i znaleść sponsorów np. reklama salonu JLR z waszyngtona czy innych.

pozdrawiam

Rajmund

Mój obecny kociak to XJR Supercharger z 98. :-A

kogutki:
no to moze sie wybierasz wraz z wielkim ekranem na ktorys z regularnych spotkan w warszawie (co pierwszy piatek
w miesac) i pogadamy o tym ;D

do zobacznie rajmundzie :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej