Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)
[x308] Lusterko wewnętrzne - jak zdjąć bo wyciekło
jazabek wac³aw:
--- Cytat: Tygrys3 w Grudzień 10, 2011, 21:16:25 pm ---za taką cenę ? nawet bym się nie zastanawiał :-V
--- Koniec cytatu ---
Brak podgrzewania mnie martwi, ale w sumie nawiewy dobrze działają, używki z ogrzewaniem są po tyle.
Na razie sprawdzę jak rysa będzie się rozwijać, i dalej mam rozlane lusterko plus szyba do wymiany.
rafalg:
Panowie,
mam ten sam problem :(
Przy wymianie lusterka a raczej przy jego poprawce (wciąż wypadało) skończyło się pęknięciem szyby.
Zakupiłem szybę i szukam dobrego (sprawdzonego) warsztatu który wymieni szybkę z ogrzewaniem.
Najchętniej w woj świętokrzyskim lub ewentualnie w mazowieckim.
jazabek wac³aw:
--- Cytat: rafalg w Lipiec 09, 2012, 11:36:34 am ---Panowie,
mam ten sam problem :(
Przy wymianie lusterka a raczej przy jego poprawce (wciąż wypadało) skończyło się pęknięciem szyby.
Zakupiłem szybę i szukam dobrego (sprawdzonego) warsztatu który wymieni szybkę z ogrzewaniem.
Najchętniej w woj świętokrzyskim lub ewentualnie w mazowieckim.
--- Koniec cytatu ---
A gdzie ci się udało kupić szybę z grzaniem bo ja mam z tym problem w mazowieckim ?
rafalg:
od tego człowieka kupowałem
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19662995
szpulek:
Moje lusterko tez ostatnio wylalo. Dla kupujacych uzywane lusterka krotka informacja, sa dwa rodzaje lusterek, dla wersji z lub bez czujnika deszczu (ja mam to bez czujnika deszczu). A co do szyby, to ostatnio pytalem i pilkington robi z grzaniem. Na szczescie mam ubezpieczenie szyby bo ta faktyczine nie jest tania, a do tego trzeba jeszcze liczyc droga uszczelke, ktora powinno sie wymienic.. pzdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej