Hej. Musze dodac, ze ;
Raz na jakis czas i nie za czesto (zalozmy, ze raz na rok) do ropy dobrze jest dolac troche benzyny, na 50 litrow ropy ok 5 litrow benzyny (to nie zart) to przeczysci caly uklad paliwowy z roznych zanieczyszczen, ktore czasem sa w ropie i waznym tez jest , zeby w ogole uwazac gdzie rope tankujemy (to jest bardzo trudno stwierdzic, podam przyklad, wyobrazmy sobie sytuacje, ze na stacji paliw w zbiorniku konczy sie ropa a te zbiorniki przeciez co jakis czas czyszcza albo powinni czyscic -?), przypuszczam, ze nigdy stu procentowej gwarancji na to, ze nie ma zanieczyszczen w paliwie miec nie bedziemy i nie bardzo co mozna w takiej sytuacji zrobic, a kociaki sa bardzo czule na jakosc paliwa.
Co jeszcze bolalo/boli mojego Jagusia?
1 plastik od nadmuchu pod przednia szyba potraktowalem silikonem,
2 nie bardzo rozumiem- czy tylna szyba a raczej mechanizm, ktory ja otwiera i zamyka, czy tez jest odpowiedzialny za wycieraczke w tejze tylniej szybie czy jest to oddzielny mechanizm, z czego by wynikalo, ze obydwa mam do wymiany.
3 lusterka boczne ( te nie automatyczne) skladaja sie z kazdym razem latwiej., gdy go kupilem myslalem, ze sie w ogole nie skladaja.
PS. Faktycznie kotek lubi jak sie kolo niego chodzi.
Pozdrawiam.