Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
swiatla dzienne w x-type
BlackV6:
Witam
Pisałem na maila ze nie znam hasla do tygrys3 ale mam plik na komputerze :) mozesz napisac do tygrys3 napewno haslo udostepni jesli nei moge nagrac plyte dla ciebie ,co do świateł napisz PW do zadek bo to on je dla mnie kupil ,
pablo:
--- Cytat: koczis w Październik 26, 2011, 19:35:51 pm ---Panowie, podajcie proszę jakiegoś linka do tych okrągłych świateł, gdzie to kupić i jakie? pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
mamy takie swiatla u nas na sklepie
ale nie chc pisac co i jak bo znow za chwile jakis geniusz oskarży mnie o to ze reklamuje sklep nasz lub znajomych
BlackV6:
Pablo chyba nic sie nie stanie jak napiszesz sama nazwe i producenta ,a na pw adres waszego sklepu :)
koczis:
to zapodajcie na priva linki, jaka cena:)
pablo:
krotki opis tych lampek poniżej
producent nssc
niezbedna homologacja czyli e4 , rl 00 0052
cena 189 zl kompl
lampeczki naprawde wysokiej jakosci , sa drogie niestety wiec jedynie co moge wycisnac dla was to 5% rabatu
zrobilem kopiuj wklej :)
Model HiD 510HP w znaczący sposób wyróżnia sie spośród naszych świateł. Okrągły kształt pozwala na zamontowanie ich w miejsce np.halogenów. Dzięki zastosowaniu mocnych diód High Power 1W uzyskalismy idealnie białe światło. Model standartowo wyposażony w Control Box oraz dwa rodzaje pierścieni maskujących o róznych średnicach
Zawartość zestawu
- 2 szt lamp 510
- okablowanie
- schemat
- elementy montażowe
- automatyczny włącznik świateł
Parametry techniczne:
- Homologacja E4 RL00 0052
- zasilanie: 12 V
- pobór mocy 0,9 W
- ilość diod 2x4 High Power 1W
Nawigacja