mam pytanie
nie wiem jak zamocować poduszkę powietrzną kolanową
miałem ją wystrzeloną i nie była dostępna w momencie gdy miałem auto robione u mechanika
ściągnąłem ją sobie dopiero niedawno ze Stanów (u nas jest praktycznie nie do zdobycia - nie wiem dlaczego)
no i nie wiem do czego mam ją przykręcić na dole
sama poduszka jest jeszcze mocowana na dwie zawleczki do takiej metalowej ramki
i nie wiem właśnie jak mam zamocować tą ramkę do deski pod kolumną kierowniczą
brakuje mi tam jakiś elementów w które mógłbym wkręcić wkręty
poprostu nie ma jakichś podkładek lub coś w tym rodzaju
te 2 mocowania które są bardziej u góry są OK (wydaje mi się, że przykręca się śrubami przez poduszkę i tą ramkę jednocześnie)
natomiast dolne dwie śruby służą chyba do przykręcenia tylko tej samej metalowej ramki, a plastik od poduszki powietrznej przychodzi na góre i zakrywa łby śrub
Zeby było jaśniej - nie wiem jak mam zamocować tą metalową ramkę (która idzie pod poduszkę) do deski
sam tego nie demontowałem i brakuje mi jakichś elementów (teraz wkręt idzie w próżnię)
tam jest taka plastikowa poprzeczka na którą zachodzi ta metalowa ramka i w miejscu w którym są w tej ramce dwa miejsca do przykręcenia to w tej plastikowej poprzeczce też są prostokątne wycięcia, ale czegoś tam brakuje jakiegoś elementu, w który wkręca się śruby mocujące tą kratkę
w dodatku najprawdopodobniej ja nie mam tych elementów
no i nie wiem też czy ewentualnie sam mógłbym to jakoś dorobić (bo nie wiem co mam dorobić) lub nie wiem nawet czego szukać jeżeli miałbym to dokupić