Czesc, jestem z okolic Puław i stalem sie szczesliwym posiadaczem X-Type 3.0 w wersji sport ze skrzynia manualna. Fakt ten powoduje czeste skurcze bo banan wlasciwie nie schodzi mi z twarzy.
Pierwsze spostrzezenia: wszystko dziala jak nalezy(!!!), oryginalne dvd z mapami 2010, na 18" da sie przezyc, w rzeczywistosci jego linia jest jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach (szczegolnie seksowna czesc to ta nad tylnym nadkolem, jak biodra latynoski
).
Musze sie przyznac ze ruszanie nim z miejsca sprawia mi jeszcze drobne klopoty, dotychczas poruszalem sie tdi stad dawkowanie gazu nie zawsze mi nalezycie wychodzi. :/
Pochwale sie rowniez, ze jestem juz po samodzielnej wymianie zarowki postojowej od strony kierowcy, do ktorej to wymiany podchodzilem z drzacymi rekoma i migotaniem komor ale lektura forum byla owocna i szczegolnie pomocna okazala sie rada "nie boj sie, ciagnij az wylezie".
Jezeli finanse pozwola, chcialbym w nim zmienic felgi na VermilionFidelis Ebony Black lub VermilionRadiavi Graphite Gray(18"), grill na model po lifcie, przednia dokladke zderzaka na model ardena lub zblizony.
A na chwile obecna potrzebuje nabyc podkladke pod tablice przednia w wersji eu.
Dziekuje Wam za pomocne rady w dziale "Znalezione na allegro..." i pozdrawiam.