Witam Was
czytam to forum od dluzszego czasu, Jaguary pasjonuja mnie od jakiegos czasu, marzeniem moim jest oczywiscie takie auto posiadac, prawdopodobnie model XJ lub daimler, Mysle ze jak przyjdzie czas na mnie to koledzy i kolezanki pomoga w poszukiwaniach
Ostatnio w niedziele z racji tego ze aktualnie przebywam w Dublinie, mialem okazje udac sie na zjazd starych i zabytkowych samochodow ktory odbyl sie w Terenue College, juz na samym poczatku przywital nas dzial Jaguara
bylem bardzo podekscytowany i nie moglem dlugo dojsc do siebie po tym co tam zobaczylem,
uwierzcie mi ze bylo nam mnostwo modeli z roznych lat, o wielu nawet nie slyszalem nigdy
byly tam m.in
nie nie bede wymienial, bo bylo tam wszystko, z racji tego ze jestem tez z zamilowania fotografem amatorem
to porobilem sporo zdjec, ktore chetnie bym zaprezentowal dla Was na tym forum, oczywiscie auta z kotkiem na masce
, choc innych niesamowitych starych samochodow rowniez tam nie brakowalo. Jesli forumowicze wyrazaja chceci zobacenia tych aut to prosze ewentualnie na nakierowanie na odpowiedni dzial.
Wiec jeszcze raz Witam wszystkich serdecznie . Piotr