siema
nie pomogę Ci w sprawach technicznych, bo sam mam Jaga od kilku dni i się poprostu narazie na nim mało znam, ale czy gra jest wogóle warta świeczki?
Nie wiem jaką masz wersję wyposażenia swojego kota, ale akurat dla mnie skóra się tak średnio w samochodach podoba. Może i wygląd jest czasami lepszy, ale skóra ma też swoje minusy.
Słabsze trzymanie boczne (na skórze poprostu bardziej się ślizga zadek), bardziej się nagrzewa na słońcu niż zwykła tapicerka, w zimę za to jak siada się do zimnego auta to jest nieprzyjemnie zimno w d..., skóra bardziej się poci w tych miejscach gdzie się styka ze skórą, no i sama pielęgnacja skóry jest bardziej wymagająca. A poza tym to samochodowa skóra to nie jest przecież taka sama skóra jakiej się używa np. na skórzaną odzież. To jest zwykły skaj!!! tylko tak się nazywa.
Ja sam mam skórę w swoim kocie i akurat w tym samochodzie wygląda o wiele lepiej niż jaguarowska tapicerka welurowa, ale w innych autach są nawet ładniejsze zwykłe tapicery od skórzanych i wtedy napewno wolałbym taką niż skórę.
No a poza tym to też Cię to bedzie trochę kosztować.
Myślę, że każdy mechanik lakiernik Ci deskę wyjmie za ok. 500PLN i sobie ją dasz do tapicera i potem Ci mechanik włoży. Czyli według mnie operacja nie jest jakaś niewykonalna - raczej prosta sprawa.