Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
piszczenie w kolumnie kierowniczej: czy to wiązka stykowa?
sienek86:
U mnie też piszczy;) W sobotę się za to zabiorę, mam parę specyfików w sprayu i mniej więcej wiem gdzie psikać.
Myślałem, że to mocowania amortyzatorów ale kupiłem nowe mocowania i nowe łożyska więc to odpada.
zadek07:
--- Cytat: ktr w Listopad 02, 2011, 15:14:25 pm ---Sam oczywiście nie będę się bawił w wyciąganie poduchy, wyjmowanie taśmy, i tego typu historie. A jechać z tym do warsztatu trochę też dziwnie, bo to później płacenie podwójnie za robotę w przypadku, gdy okaże się to taśma. Skoro to nie tam na dole to co innego jak nie taśma??? Pytanie tylko, czy warto kupić używaną, czy jednak tylko i wyłącznie nową?
--- Koniec cytatu ---
Przeciez to 10 minut roboty trzeba 3 srubki odkrecic
ktr:
Jeśli przeprowadzenie takiego testu (wyjmowanie poduchy i taśmy) to 10 minut i można to zrobić samemu to w imieniu swoim własnym i innych męczących się z tym forumowiczów proszę Cię o napisanie łopatologicznej - najlepiej w punktach - precyzyjnej instrukcji. Gdzie co odkręcać, w jakiej kolejności, co i jak robić by nie zrobić sobie krzywdy, przecież to poducha więc sprawa ważna i delikatna. Będę wdzięczny. Im więcej precyzyjnych i szczegółowych informacji tym lepiej. Fotki też mile widziane.
zadek07:
Przez weekend napisze lopatologicznie z fotkami.
ktr:
Czekamy na łopatologię i fotki :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej