Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Pomysl na swiatla dzienne :D
zadek07:
Widze ze masz diesla ale tam tez jest ta kostka zaznaczona na zdjeciu. Niestety auto juz odstawilem do garazu i nie mam jak ci zrobic zdjecia. Napewno znajdziesz tam jakis kabel gdzie po zaplonie jest plus. Ja przylutowalem do pierwszego z gory taki gruby nawet go cos widac na zdjeciu
hubertus:
pięknie to zrobiłeś , ja też będę montował.
kolka:
a tak Panowie co was motywuje do założenia świateł dziennych prócz tego że szpecicie samochód
luko_j:
urwane pol litra paliwa :-gwizd no i zarowki sie nie zuzywaja.. Ale tak swoja droga majac oryginalnie halogeny to mozesz je zdjac i wsadzic w ich miejsce dzienne? Nie przyczepi sie nikt ze byly a nie ma i dlaczemu nie ma wiec maja byc i dowod do odebrania w WK. Az o taka inteligencje policje nie posadzam.. ale znam diagnoste ktory sie przyczepil ze tylne swiatlo nie jest wystarczajaco czerwone.. i tlumaczenie zeby popatrzyl pod innym kątem to bedzie mial nie pomoglo trzeba bylo jechac na inna stacje i tam nagle wszystko ok..
Artur G.:
Mnie pomysł zadka bardzo się podoba. Co do halogenów, nie są wymagane, jeśli zamontujesz dzienne homologowane i w miejscu o których mówią warunki techniczne to nic się nie dzieje. W każdym razie nie powinno.
Ja mam ksenony, fajny efekt, zatem mam pytanie o wytrzymałość ksenonów, czy montując dzienne, oszczędzę w jakimś stopniu ksenony? czy warto hmm, sam nie wiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej