Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Pomysl na swiatla dzienne :D

<< < (4/6) > >>

zadek07:
Widze ze masz diesla ale tam tez jest ta kostka zaznaczona na zdjeciu. Niestety auto juz odstawilem do garazu i nie mam jak ci zrobic zdjecia. Napewno znajdziesz tam jakis kabel gdzie po zaplonie jest plus. Ja przylutowalem do pierwszego z gory taki gruby nawet go cos widac na zdjeciu

hubertus:
pięknie to zrobiłeś , ja też będę montował.

kolka:
a tak Panowie co was motywuje do założenia świateł dziennych prócz  tego że szpecicie samochód

luko_j:
urwane pol litra paliwa  :-gwizd no i zarowki sie nie zuzywaja.. Ale tak swoja droga majac oryginalnie halogeny to mozesz je zdjac i wsadzic w ich miejsce dzienne? Nie przyczepi sie nikt ze byly a nie ma i dlaczemu nie ma wiec maja byc i dowod do odebrania w WK. Az o taka inteligencje policje nie posadzam.. ale znam diagnoste ktory sie przyczepil ze tylne swiatlo nie jest wystarczajaco czerwone.. i tlumaczenie zeby popatrzyl pod innym kątem to bedzie mial nie pomoglo trzeba bylo jechac na inna stacje i tam nagle wszystko ok..

Artur G.:
Mnie  pomysł  zadka  bardzo się  podoba. Co  do  halogenów, nie są wymagane, jeśli  zamontujesz dzienne  homologowane i  w  miejscu o których   mówią warunki techniczne  to nic  się  nie dzieje. W każdym  razie  nie  powinno.
Ja mam ksenony,  fajny efekt,  zatem mam pytanie  o wytrzymałość  ksenonów, czy  montując   dzienne,   oszczędzę  w  jakimś stopniu  ksenony? czy  warto hmm,  sam nie wiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej