Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
witam, kilka pytań
natas1:
Odnośnie, co do filmiku to porównanie wersji silnikowych według mnie nie jest za bardzo trafne. Ponieważ BMW 320d ma 150 km, a X-Type tylko 130, więc wiadomo, że z przyśpieszeniem przegra, powinni porównać BMW 318d - 130km., Co do deski rozdzielczej to u mnie nie skrzypi i nie skrzypiała nawet przy silnych mrozach. W jakości wykonania wnętrzna nie mam niestety porównania, bo nie jeździłem, BMW w tym wydaniu. Ja ze swojego X-typa jestem bardzo zadowolony i nie zamieniłbym go na razie na żaden inny samochód.
Ikar1964:
W kwestii mojego przedmówcy: Jak mawiał klasyk Pawlak "ot, mądrego warto posłuchać" - Jag to Jag a jak ktoś woli co innego to po jaką cholerę się męczyć i stękać że coś tam skrzypi ? W Maybachu nic nie skrzypi.
andrew140785:
Sama sylwetka X-typa wyróżnia się z tłumu nie to co "koreański tył" E46 ;)
hubertus:
Uważam że nie powinniśmy podnosić porównań marek kot to kot po co wdawać się w dyskusie z posiadaczami np BMW
Y-1 Yonek:
BMW DAS szmelc he he he Moja Żona woli audi ale ona się nie zna pokazałem Jej nową kie w przelocie a Ona: ale ładne to audi no no i taką mamy znajomość Kobiet. Jaga nie da się pomylić nawet oczy użytkowników nowszych modeli audi bmw czy meśka speuzają na Jaśka Kupiłem go nie dawno miałem już pierwszą wizyte u mechanika i za wymiane koła pasowego, napinacza, rolki, paska, śrub wzią niewiele dostęp do części jest ok pod warunkiem że mechanik ma trochę oleju w głowie i zna się na tym. Uwaga niektórzy mogą was wciągnąć w niezłego wał za byle drobiazg mogą skubnąć bo to w końcu JAGUAR trzeba kontrolować ceny części... Jeśli miał bym go zamienić to stwierdzam całkowicie ze TYLKO NA JAGUARA >:D >:D >:D >:D POZDRAWIAM
Nawigacja
Idź do wersji pełnej