Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Problem ze zmianami biegów
marek01011:
Montowal ktos moze taki zamiennik ???
zadek07:
Jak juz sie dwumas wymienia to i tarcze sie robi przy jednej robocie. Osobiscie dla swietego spokoju wymienil bym i dwumas i sprzeglo. Jezeli faktycznie komplet LUK-a kosztuje 1400zl to cena jest jak najbardziej przyzwoita. marek01011 a moze to wina wysprzeglika? Jakie byly objawy przed zepsuciem?
marek01011:
Przyjacielu objawa byla taka ze baba jezdzila samochodem ;D i spalila sprzeglo a ja kupilem ten samochód i ciezko jest mi stwierdzic co jest dokladnie. Biegi wchodza tylko na wylaczonym silniku. Ale ktos mi mówil ze jak sie zapsul dwumas to komplet trzeba zalozyc tylko nie wiem czy to prawda.
daniel78:
sluchaj ja wlasnie jestem po takiej operacji co ty sie do niej szykujesz i powiem ci ze u mnie padla dwumasa a tarcza i docisk bylo oki ale padl dodatkowo wysprzeglik jezeli chodzi o orginal jaduara to nic innego jak LUK z napisem MOTORCRAFT wiem bo mialem to w rekach wiec potwierdzam w 100% mieszkam w uk wiec cala robota wraz z dwumasa i sprzeglem kosztowala mnie 520f wlalem tez orginalny olej do skrzyni choc mowili zeby nalac jakis inny jak stac na konia to stac na siano wiec wlalem orginalny wiem ze regeneruja dwumase pod koszalinem i trwa to 3 godziny ale decyzja nalezy do ciebie
zadek07:
regeneracja polega na zespawaniu dwumasy i wywazeniu. Ale po tym zabiegu nie ma juz dwumasy tylko jednomas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej