Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
XF
MATriX335:
A gdy ja znalazłem nawiązania do 420 na premierze X351 to część osób skomentowała to w stylu "co ty ..." :-chyt
Hekatonpsychos:
Ja się chwalę stosunkowo "młodym" skojarzeniem. Do takich wniosków doszedłem dopiero po zobaczeniu 420G. Wcześniej ten model mało mnie interesował.
khamsin:
--- Cytat: MATriX335 w Kwiecień 13, 2011, 21:30:16 pm ---A gdy ja znalazłem nawiązania do 420 na premierze X351 to część osób skomentowała to w stylu "co ty ..." :-chyt
--- Koniec cytatu ---
Na szczęście mnie wśród nich nie było! :)
--- Cytat: Hekatonpsychos w Kwiecień 13, 2011, 23:53:41 pm ---Ja się chwalę stosunkowo "młodym" skojarzeniem. Do takich wniosków doszedłem dopiero po zobaczeniu 420G. Wcześniej ten model mało mnie interesował.
--- Koniec cytatu ---
Ja zobaczyłem Mk10 po raz pierwszy w 1987 roku... i od tamtego spotkania to mój ulubiony "potwór".
Gratulacje za dobre oko ale to powinno też pokazać jak ważne jest doświadczenie i wiedza tych starszych :) co to pamiętają inne czasy i mają odpowiednio szerszy "hh" (horyzont historyczny :) )
W Stanach przerobiono kiedyś 420G na dwudrzwiowe coupe jako custom car'a z jeszcze obnizonym dachem (wiadomo) -pełny odjazd!!!
robertth:
Proszę o nie denerwowanie się. Ale cytając dyskusję nie mogłem się powstrzymać:
e_gregor:
No jak ja napisałem, że mi to audi przypomina to był niesmak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej