Bardzo dziękuje za pomoc - teraz już wszystko wiem
Kolego "jazabek waclaw" musisz jeszcze wiele rzeczy w życiu zrozumieć, życie to nie tylko funkcja szukaj, gdybym to zrobił, to zawsze pomocny"kogutki"nie umieściłby filmu, pamiętaj, że zawsze ktoś może dorzucić cenne uwagi, gdybyśmy zawsze korzystali z funkcji szukaj to nie byłoby forum tylko google, a ludziom tutaj zawsze zależy na opinii ekspertów, bo dzięki temu uczą się więcej rozumieją - nie upodabniajmy się do maszyn!!! Dobro zawsze powraca
Tom,
mogę się mylić ale chyba nawet w regulaminie jest " sugestia " aby zanim założy się nowy temat, spróbować znaleźć rozwiązanie już na forum obecne. Nie martw się bo ja na początku robiłem tak samo.
Wydaje mi się, że link który podałem odpowiedział na wszystkie twoje pytania, i moim zdanie wyczerpuje znamiona " ekspert ", za jakiś czas sam się przekonasz, że wiele tematów dotyczących tego samego problemu nie ułatwia życia.
Wiem że dobro powraca, dlatego starałem Ci się pomóc, bo sam otrzymałem pomoc od innych kolegów z forum.
P.S. Teraz zanim założę nowy temat, staram się sam trochę poszukać i poczytać, duża część rozwiązań już tu jest.