Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

symbol świateł na pilocie

<< < (2/4) > >>

pryjom:
no dziś spróbowałem i rzeczywiście działa ale tylko raz później jako.s nie mogłem musze popróbować może się tego naucze :) a z szybami jak to jest bo napewno mam domykanie szyb ale otwierać sie nie chca i nawet próbowałem kodować tak jak jest to gdzieś opiszne na forum już czyli otwieram szybę przytrzymuje przycisk 2 s ale nie ma efektu czy może jest jakiś inny sposób kodowania tej funkcji ??????

natas1:
Musisz jeszcze szybę do góry dać i przytrzymać 2sek. Po tym zabiegu powinno już zamykać szyby z pilota oczywiście jeśli wciśniesz drugi raz i przytrymasz ok. 2sek. Pozdrawiam

pryjom:
zamykać mi zamyka ale otwierać nie chce

Sonix:
Przyciskając przycisk światła na pilocie powinny zapalić się długie światła na ok. 30 sekund, to tzw. coming home, a przyciskając szybko 3 razy ten sam przycisk powinien włączyć się odstraszacz, czyli syrena z blindującymi kierunkowskazami.
U mnie to działa, domykanie szyb z pilota również.

Pozdrawiam

--- Cytat: pryjom w Marzec 15, 2011, 15:47:10 pm ---zamykać mi zamyka ale otwierać nie chce

--- Koniec cytatu ---

Bo nie otwiera ;)
Podobno wciskając szybko 3 razy przycisk otwierania drzwi, wszystkie szyby opadały, ale u mnie to nie działa. Nie jestem pewien czy w ogole jest taka funkcja. 

lexxus:
Czy przyczyną nieświecenia swiateł w trybie "coming home" mogą być słabe baterie w pilocie??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej