Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
symbol świateł na pilocie
Sonix:
--- Cytat: lexxus w Marzec 15, 2011, 18:49:10 pm ---Czy przyczyną nieświecenia swiateł w trybie "coming home" mogą być słabe baterie w pilocie??
--- Koniec cytatu ---
Nie, inaczej reszta również by nie działała.
pryjom:
bawiłem się tymi opcjami i jak napisał sonix wszystko mi działa tak jak u niego :)
lexxus:
czy to jest jakaś dodatkowa opcja czy każdy x powinien to mieć, u mnie się nie świeci , próbowałem każdym z 3 pilotów i nic ,nie wiem czy to wina czegoś zepsutego czy jak??
Ikar1964:
--- Cytat: natas1 w Marzec 15, 2011, 15:39:47 pm ---Musisz jeszcze szybę do góry dać i przytrzymać 2sek. Po tym zabiegu powinno już zamykać szyby z pilota oczywiście jeśli wciśniesz drugi raz i przytrymasz ok. 2sek. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Wątek o możliwości kodowania zamykania szyb jest dla mnie bardzo ciekawy (nawet nie wiem czy mój kot ma taką opcję ) i bardzo chętnie to sprawdzę. Powyższe opisy są dla mnie z lekka niejasne (co mam przytrzymać ? przycisk zamykania szyb ? przycisk na pilocie ?) i stąd moja prośba: czy ktoś z kolegów może podać łopatologiczną metodologię jak krok po kroku to zrobić ? :-thank
luko_j:
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,13619.0.html szukajcie a znajdziecie :-V, a z pilota po zamknieciu i zaryglowaniu samochodu jak trzeci raz nacisniesz i przytrzymasz ze 3 sekundy zamykanie auta to szyby sie powinny zamknac. :-super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej