Masz kierunkowskazy w przednich nadkolach?
nie sugeruj sie kontrolka jezdzij zawsze z kimś i przez oka w momencie skrętu wystawiajcie pomadańczowe latarki
Cytat: MATriX335 w Marzec 11, 2011, 08:36:35 amMasz kierunkowskazy w przednich nadkolach? Tak
Delikatnie to ujme .. "to bylo glupie".
Cytat: autoklima w Marzec 11, 2011, 09:50:34 amnie sugeruj sie kontrolka jezdzij zawsze z kimś i przez oka w momencie skrętu wystawiajcie pomadańczowe latarki Delikatnie to ujme .. "to bylo glupie".A co do Twojego problemu to pikus:] mialem to samo. Wystarczy wyjac zarowki, przeczyscic, ja dodatkowo psiknalem WD40 i jest lux u mnie dodatkowo byly delikatnie naruszone kabelki ale to tez nie byl problem..kilka minut i juz wszystko dzialalo jak trzeba:)
Cytat: skura_radom w Marzec 14, 2011, 17:17:35 pmCytat: autoklima w Marzec 11, 2011, 09:50:34 amnie sugeruj sie kontrolka jezdzij zawsze z kimś i przez oka w momencie skrętu wystawiajcie pomadańczowe latarki Delikatnie to ujme .. "to bylo glupie".A co do Twojego problemu to pikus:] mialem to samo. Wystarczy wyjac zarowki, przeczyscic, ja dodatkowo psiknalem WD40 i jest lux u mnie dodatkowo byly delikatnie naruszone kabelki ale to tez nie byl problem..kilka minut i juz wszystko dzialalo jak trzeba:)Psikanie WD40 po elektryce? NIE NIE NIE NIE, WD40 nie sluzy do psikania po elektryce! Od tego sa inne srodki typu contact cleaner etc.