Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Gdzie umieszczacie radio i antene CB w swoich X-Typach?
Sonix:
Mi president nie wciśnie sie w schowek, niestety.. Po jego wyjęciu również nie wejdzie..
PS. Jeździsz z Unidenem bez homologacji?
lexxus:
--- Cytat: Sonix w Marzec 06, 2011, 21:35:41 pm ---PS. Jeździsz z Unidenem bez homologacji?
--- Koniec cytatu ---
Sonix a co to za różnica czy ma homologacje czy nie ?
Sonix:
Bo NIE sa dopuszczone do UŻYTKOWANIA w Polsce.
Odnosnie samego użytkowania CB-Radio:
http://www.policja.pl/portal/pol/169/3001/CB_radio.html
Unidenta:
http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=69&news_id=1215&layout=0&page=text
Lista zakazanych:
pdf w załaczniku.
regi.nrg:
--- Cytat: lexxus w Marzec 06, 2011, 23:53:41 pm ---
--- Cytat: Sonix w Marzec 06, 2011, 21:35:41 pm ---PS. Jeździsz z Unidenem bez homologacji?
--- Koniec cytatu ---
Sonix a co to za różnica czy ma homologacje czy nie ?
--- Koniec cytatu ---
dokladnie. blizniaki prezydenty maja plyte z unidena i gdzie tu logika.
--- Cytat: Lucky w Marzec 06, 2011, 21:17:56 pm ---Witaj, a dałbyś szerszy opis jak się podłączyć pod zapalniczkę tak żeby klapa od popielniczki była zamknięta. Jak dobrać się do tych dwóch śróbek?
--- Koniec cytatu ---
o ile pamietam to trzeba pociagnac i wyciagnac ta nakladke co trzyma mieszek lewarka biegow. pozniej zobaczysz te srUbki. zreszta nakladke chyba mozna tylko pociagnac, obrocic i wlozyc czwarty bieg. wtedy nie bedzie przeszkadzac. jak wyciagniesz panel to zobaczysz, ze zapalniczka jest podlaczona na wsuwki. ja nie lutowalem nic tylko wyciagnalem wsuwki, podlozylem kabelki i wcisnalem wsuwki. calosc trzyma sie solidnie. kilkanascie centymetrow kabelka zakonczylem dodatkowym gniazdkiem i podlaczylem wtyczke CB. kable ukryte pod kierownica. w razie potrzeby szybko rozlacze i zdemontuje to rowniez szybko.
pablo:
a ja zamontowalem jeszcze troche inaczej ...
kupilem cobre jest to cale radio w samej gruszce bez bazy , doprowadzilem kable do schowka i tam to radio trzymam , nawet jak uzywam schowek moze byc zamkniety , gnie nie uzywam zamykam schowek a tam radio, antena na magnes na bagazniku , gdy nie uzywam miesci sie w bagazniku i nie przeszkadza, na wszelki wypadek kabel zrobilem na skrecane zlacze w bagazniku , w kazej chwili moge zupelnie wywalic antene
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej