Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Gdzie umieszczacie radio i antene CB w swoich X-Typach?

(1/5) > >>

Sonix:
Witam,
Tak jak w temacie..

Panowie gdzie umieszczacie w swoich X-Typach antene i radio CB? moze jakies fotki? ;) bylo by super.
Bardziej interesuje mnie umiejscowienie radia, bo nie ma specjalnie jakiegos super miejsca by wsadzić radyjko. . niestety. No ale moze ktoś z Was znalazł  to super miejsce..

Ja mam antene President Florida i radio President Johny II ASC. Antenka jest mała i pasuje idealnie na tylnej klapie od lewej strony samochodu. Kabel przy zamykaniu, otwieraniu klapy sie nie przycina, a antena nie wali o szybe.

Pozdrawiam i czekam na jakies super pomysły ;)

lexxus:
W zadnym Jagu radia CB nie miałem , ale w sytuacji kiedy w aucie nie było szczególnie miejsca na radio przykręcałem je  po stronie pasażera do dywanowej części tunelu , poniżej schowka...

luko_j:
Radio wchodzi idealnie do podlokietnika, wprawdzie podlaczone nie zamknie sie podlokietnik ale po odlaczeniu to jest to bardzo dobry schowek, razem z grucha miesci sie idealnie. A antena na klapie z tylu.. szybko sie stawia i szybko chowa. Na stale radia i tak bym nie zostawil  :-gwizd

Sonix:

--- Cytat: luko_j w Marzec 01, 2011, 18:30:15 pm ---Radio wchodzi idealnie do podlokietnika, wprawdzie podlaczone nie zamknie sie podlokietnik ale po odlaczeniu to jest to bardzo dobry schowek, razem z grucha miesci sie idealnie. A antena na klapie z tylu.. szybko sie stawia i szybko chowa. Na stale radia i tak bym nie zostawil  :-gwizd

--- Koniec cytatu ---

Ale to troche mało poręczne.. a glosnik mam w radiu i nic nie bedzie slychac jak przymkne je podlokietnikiem.
Anteny nie chowałem, co najwyzej bata sciagne. 

luko_j:
Slychac bez problemu, tak jezdze i slysze idealnie. Malo poreczne to owszem bo nie mozna podlokietnika polozyc ale mi nie przeszkadza... narazie :-hehe Jakbym zostawil przyssawke pod blokiem to bym jej rano na 100% nie mial juz  :-gwizd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej