Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (8/64) > >>

Artur G.:
Podłokietnik potwierdzam, u mnie jest to  samo,  lusterka powinny  składać się dwa.

Miejsce  z  przodu - dość  sporo
Miejsce z  tyłu - zdecydowany  brak  na  nogi, ba boki i  wysokość dostatecznie.

Oczywiście  patrząc na  gabaryty maszyny powinno go być odrobinę więcej.

Godan:
Pomimo że mam podniesioną kierownice i zero brzucha to zamkami od kurtek porysowałm sobie ją sporo razy teraz myślę żeby dać to obszyć, śruby dzwigni zmiany biegów ostro maltretują mieszek i robią w nim dziury, co jesień pomimo że mam garaż panel z ekranem dotykowym robi mi małe niespodzianki. Uważam że podłokietnik powinien się wysuwać dalej w trasie to żadne podparcie, o parowaniu to wiadomo , o hamulcach też, ale ten samochód ma charakter i prestiż. W trasie ufam mu a to chyba jest najważniejsze :-super- nie zastanawiam się czy uda mi się wyprzedzić TiRa czy nie tylko to robię. Cieszy mnie jak ktoś wyprzedza inne samochody, dojeżdża do mnie czyta nazwe samochodu na listwie i już mnie nie wyprzedza, to widać w lusterku często. :-chyt Wiem też że to nie wina samochodu tylko tego kto przede mną zmieniał lusterko przy 190 km/ godz zaczyna to lusterko niezle wibrować boje się że mi wyskoczy a pod pedałem gazu mam jeszcze z 5 cm do podłogi. Nie korzystam z tego jednak często :-tylko. Zimą ,,wkurza,, mnie że inni stoją a ja dzięki napędowi na 4  koła jeżdżę gdzie chcę ;DPozdrawiam

bodi:
mam Jaga od niedawna i największą porażką tego modelu są światła przednie
wszyscy znają pewnie problem nadzwyczaj łatwo łamliwych pokręteł regulatorów świateł
to jest taka niedoróbka że głowa boli
nie wiem jak takie rozwiązanie zostało wogóle dopuszczone do produkcji

dulot1970:
A mnie to wkurza że WSZYSCY DOOKOŁA LAMPIĄ SIĘ JAK PACANY :-yipee :-yipee
jak biegnę moim KOCUREM po miasteczku  :-yipee  :-yipee  :-hehe  :-hehe

dulot1970:
AAAA i jeszcze jak zatrzymuje się na światłach koło mojego Kota jakowys kierowca Bajerowskiego wozu lub innej blachy i CO? Wachaja dymek z moich wydechów  :-hehe  :-hehe  :-za  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej