Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?

<< < (7/64) > >>

Kocour:
Ostatnio mnie wkurzyl rozmiar kieszeni w drzwiach (gornej) kierowcy jest troche za maly i jak wlozycie dwa-trzy pudelka CD to sie tam blokuja na amen i jest problem z wyjeciem. Ewidentne brakorobstwo. To, ze na poczatku pierwszej dekady byly jeszcze kasety nie tlumaczy faktu, ze montowano ten sam rozmiar schowka do aut wyposazonych w CD.

Artur G.:
Mam  opony zimowe 205 na  felgach  OZ 16". Opony lekko wystają poza  zarys karoserii szczególnie  przy przednich  błotnikach. Góra  jest  równiutko  ale dół szczególnie wychodzi poza zarys,  tak jest  wyprofilowane  nadwozie. Wszystko ok,  ładnie  ale jak  czysty  samochód wjedzie w najmniejsza choćby  kałużę, wilgoć na  drodze,  wszystko leci  na  przednie drzwi.   Z tyłu podobnie.  Taki mały niuans,  coś za coś,  elegancja  karoserii wobec  błotka na drzwiach. Trzeba założyć chlapacze  :-hehe
Na  lato mam  17" i  225 i pewnie  będzie to  samo (nie wiem bo mam go krótko).

Artur G.:
Tylne drzwi,  otwierają się  pod zbyt  małym kątem. Jest  to  duże  utrudnienie przy  wsiadaniu  na tylną  kanapę.

W posiadanej  Lancii Dedra  wszystkie drzwi otwierają sie  pod kątem  90 stopni.

rufus1977:
Podłokietnik trzeszczy ,wykonany z chińskiego plastiku. :-thumpdown
Dziwi tez fakt że w mojej wersji jedno lusterko się składa ,drugie nie  :- pojecia

natas1:
Co do lusterka, że jedno Ci się składa drugie nie to raczej jest wina silniczka sterującego . W samochodzie moich rodziców też tak się działo, pomogła wymiana całego lusterka. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej