Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Co Was najbardziej wkurza w x-typach ?
Darecki 07:
Mam Kotka 2.0 D Jamnik tzn kombi z2004 r. W zaszadzie to jestem wpelni zadowolony gdyby nie rdza... Wymienilem prog od strony pasazera ,polowe tylnego zawieszenia i na razie czekam co dalej.Jesli chodzi o zawieszenie to serwis Jaga jest najlepszy(chodzi o koszty) za to reszte to we wlanym zakresie bo serwis zabija cenowo
Aha kazde odlaczenie akumulatora zmusza wbijanie kodu do radia.mam wersje z nawigacja,tego sie ukrasc nieda a jednak zabezpieczyli....mam skleroze do liczb a kod mie dwa razy po 20 £kosztowal
gres:
--- Cytat: bartnik w Luty 23, 2014, 19:45:54 pm ---Wkurzył mnie ostatnio brak czujnika niskiego poziomu płynu chłodniczego: chyba nawet Polonez miał takie ustrojstwo. Pękł mi króciec od węzyka powrotnego i o tym, że coś jest nie tak, dowiedzialem sie dopiero jak przestało działać ogrzewanie.
--- Koniec cytatu ---
nie bylo ani w polonezie ani w żadnym innym spośród 6 aut jakie mialem ...
eMWuGSM:
--- Cytat: gres w Grudzień 04, 2014, 17:02:31 pm ---
--- Cytat: bartnik w Luty 23, 2014, 19:45:54 pm ---Wkurzył mnie ostatnio brak czujnika niskiego poziomu płynu chłodniczego: chyba nawet Polonez miał takie ustrojstwo. Pękł mi króciec od węzyka powrotnego i o tym, że coś jest nie tak, dowiedzialem sie dopiero jak przestało działać ogrzewanie.
--- Koniec cytatu ---
nie bylo ani w polonezie ani w żadnym innym spośród 6 aut jakie mialem ...
--- Koniec cytatu ---
Ford Scorpio Ghia miały, Mondeo 1 też, Polonez Caro MR93 (pomarańczowe liczniki) miewały czujniki, VW Passat B5, B5FL, B6, Audi A4 B5, B6, B7 mają, VW Polo, Golf IV mają ;)
Grex10:
wkurza mnie tylko ze nie kupilem 3 litrow zamiast 2,5 - utrzymanie takie same a 30 rumakow wiecej...
Darecki 07:
Wlasnie jestem po badaniu technicznym.... drugi prog i druga polowa zawieszenia wymieniona a przy okazji pompa wspomagania kierownicy bo ciekla i halasowala i to by bylo na tyle..... lac i jezdzic. w ciagu 2 lat 45 000 km i dalej bez niespodzianek :-clap
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej