Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

wymiana amortyzatorow xj40 91r. - jakie??

<< < (3/5) > >>

kogutki:
hej, Bilstein napewno bedzie najlepszym wyborem, a Kayaby powinny byc sporo tanszy od Bilsteinow.

Bilstein ma filie w Polsce, gdzie mozna zregenerowac zuzytych amortyzatorow (wiec jezeli teraz sie
zdecydujesz na Bilstein, to za pare lat mozesz ich zregenerowac i adaptowac zamiast kupic nastepny
komplet) najlepiej zapytaj sie tam o ceny i mozliwosci o ile sie zdecydujesz na Bilsteina.

Sprzedaja nie tylko amortyzatorow, takze montuja i znaja sie naprawde na rzeczy:

http://www.bilstein.pl/

Zerkopol
03-112 Warszawa
ul. Uczniowska 34
tel./fax: (022) 614 39 90
tel. kom.: 0 603 85 85 01
E-mail: bilstein@zerkopol.pl

dziadzol:

--- Cytat: kogutki w Maj 18, 2011, 19:18:22 pm ---hej, Bilstein napewno bedzie najlepszym wyborem, a Kayaby powinny byc sporo tanszy od Bilsteinow.

Bilstein ma filie w Polsce, gdzie mozna zregenerowac zuzytych amortyzatorow (wiec jezeli teraz sie
zdecydujesz na Bilstein, to za pare lat mozesz ich zregenerowac i adaptowac zamiast kupic nastepny
komplet) najlepiej zapytaj sie tam o ceny i mozliwosci o ile sie zdecydujesz na Bilsteina.

Sprzedaja nie tylko amortyzatorow, takze montuja i znaja sie naprawde na rzeczy:

http://www.bilstein.pl/

Zerkopol
03-112 Warszawa
ul. Uczniowska 34
tel./fax: (022) 614 39 90
tel. kom.: 0 603 85 85 01
E-mail: bilstein@zerkopol.pl

--- Koniec cytatu ---

A jak sądzisz: kupować bilsteiny jaguara, mają takie np. w sklepie V12 czy po prostu zwykłe B6, jest w tym jakaś różnica? PZDR

kogutki:
ja nie mam pojecia, czym sie roznia orygynalnych od B6, choc wszedzie OEM jest podany jako numer Bilsteina
B46-1805, wiec to jest B6 sport. napewno producent albo jego przydstawieciel w kraju wiedza to najlepiej, ja
bym zapytal w zerkopolu wiec u zrodla. od razu sie dowiesz jakie maja ceny i ile kosztuje montaz. to sa ludzie,
ktory nic innego nie robia niz amortyzatory. jak znasz ceny, to zobacz czy zakup w sklepie internetowym
plus przysylka i montaz sie oplaca.

dziadzol:

--- Cytat: kogutki w Maj 18, 2011, 21:50:47 pm ---ja nie mam pojecia, czym sie roznia orygynalnych od B6, choc wszedzie OEM jest podany jako numer Bilsteina
B46-1805, wiec to jest B6 sport. napewno producent albo jego przydstawieciel w kraju wiedza to najlepiej, ja
bym zapytal w zerkopolu wiec u zrodla. od razu sie dowiesz jakie maja ceny i ile kosztuje montaz. to sa ludzie,
ktory nic innego nie robia niz amortyzatory. jak znasz ceny, to zobacz czy zakup w sklepie internetowym
plus przysylka i montaz sie oplaca.

--- Koniec cytatu ---

panowie z zerkpolu zaśpiewali mi około tysiaka więcej za komplet od tego, co można dostać za Bilstein B6 w sieci!
Z drugiej strony widzę, że KYB są rzeczywiście sporo tańsze od Bilsteinów a kasa, jak wiadomo, piechotą nie chodzi i do drzwi sejfu domowego nie puka z prośbą o przenocowanie  8)

kogutki:
no to dobrze wiedziec. a ten tysiak wiecej byl za samy amortyzatory czy z montazem?

mamy sporo kolegow w klubie ktory zamontowali kayaby w 40 i 300, nigdy nie slyszalem negatywnych opinii, sam
mialem w jednym z moich "bylych" kyb i bylem zadowolony. daj znac na co sie zdecydujesz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej