Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Otwarcie Sezonu JaguarClubPoland 2011 Barlinek 16-17.04

<< < (19/28) > >>

stingray:
Cześć! mieszkam paręnaście km od  Barlinka ,mam zamiar wziąć udział w imprezie ale spać w hotelu nie zamierzam :D.
Chciałbym jednak współuczestniczyć we wszystkich innych atrakcjach przygotowanych przez organizatorów ,i tu moje pytanie - jaką kasę i na jakie konto mam przesłać?
Drugie pytanie - od paru zaledwie dni jestem posiadaczem Jaga, no i autko nie jest jeszcze przywrócone do należnego mu  blasku , - mogę pokazać się wśród Was moim "gruchotem"? ;) :)

TYGRYS3:
serdecznie zapraszamy  :-tylko ,a co do kosztów to nie ma ich wiele weż conieco  ;D ze sobą i to wszystko ,
bo skoro nie będziesz korzystał z usług hoteli to koszty sa prawie zerowe

michnoll:
Stingray w "kupie" raźniej  :-hehe

Wicina102 daj znak życia  ;D

Mar_W:
Tak więc najlepiej będzie, że każda osoba, która zrobi przelew - daje znać na maila:
zlot@jaguarclubpoland.netże taki przelew zrobiła - pisze dokładnie za ile osób zapłaciła oraz od kiedy do kiedy.
Ja będę sobie osobno spisywać, na bieżąco na forum informować i od razu dam znać jak Hotel Barlinek będzie pełny. Wtedy (jak już pisałam) nocleg będzie w Ośrodku Janowo.

Osoby, które chcą wziąć udział w samym zjeździe (bez noclegu) też piszą na maila (wyżej wymienionego) i biorą pieniążki na zlot ze sobą. Wpłaty będą dokonywane na miejscu. Tutaj ważne jest tylko, czy te osoby będą chciały wziąć udział w sobotniej, nocnej imprezie ---> polecam :-)  :-yipee

Mar_W:
UWAGA!

Ważna informacja:
Podczas wieczornej, uroczystej imprezy odbędzie się LOTERIA FANTOWA    :-za

Będzie możliwość zakupienia dowolnej ilości losów (po 20zł).
Co najważniejsze..?
Każdy los wygrywa :-)))))))))    :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej