Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Otwarcie Sezonu JaguarClubPoland 2011 Barlinek 16-17.04

<< < (18/28) > >>

Pieterek:
Może chociaż dać na forum listę załóg ,które zarezerwowały pobyt na tę chwilę, myślę, że niejednego by to uspokoiło.

TYGRYS3:
na razie miejsca jeszcze są ,więc nie ma powodu do obaw ,
na wszystkie pytania nie jestem w stanie odpowiedzieć bo nie zajmowałem się umowami z hotelami
ale napewno nikt nie będzie pokrzywdzony ,poczekajmy na Mar_W ona wie wszystko  :-V
w kazdym razie ja juz przelew wysłałem i już niczym się nie martwię ,no może tylko pogodą  ;D

Michal_C:
Tygrys, nikt niczego od Ciebie nie wymaga. Po prostu Pieterek slusznie zauwazyl, ze przydaloby sie jakies potwierdzenie, ze jest ok. Nie wiem, kto kontroluje przelewy, ale wyslanie priva chyba nie jest wielkim wyzwaniem, a wiele osob by sie pewniej czulo, zwlaszcza gdy sa relatywnie "nowi" na forum;)

ryszard:
Witam koleżanki i kolegów
1.
Wydaje się mi że najprościej będzie jak poproszę Hotel"Barlinek"o potwierdzanie otrzymania
wpłaty.
Każdy po wpłacie niech powiadomi swoim emailem że wpłacił i poprosi odwrotnie o potwierdzenie
Adres emailowy do Hotelu mamy na jego stronie.
Właściciel gdyby brakło miejsc to sam resztę załatwi/Takie ustalenia zapadły 18.03 jak u niego byłem/Baza zlotu to i tak Hotel"BARLINEK"a jak jemu braknie miejsc to dopiero się będziemy martwić
2.
Dobry pomysł z listą tylko niech ktoś z "kuchni adminów"założy takie miejsce to się dopiszemy.
Od razu będziemy widzieć kto będzie :)

ryszard:
Właśnie wpłaciłem bo do 10.04 już niedaleko a chcę mieszkać w tym Hotelu :)
Było 25 pokoi zostało 23 1/2 :)ja to jedno miejsce :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej