Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011
Otwarcie Sezonu JaguarClubPoland 2011 Barlinek 16-17.04
ryszard:
Witam wieczornie
Jeszcze raz podaję że zlot jako zlot z programem jaki zakładaliśmy jest nie do zrobienia
Czy ktoś ma pomysł jak zapełnić 50 miejsc w hotelu"Barlinek"
Wczoraj z tego powodu byłem bardzo'potłuczony"ale powoli mi przechodzi
Tygrysie,rozumiem Twoje rozgoryczenie,o swoich stratach nie piszę.
Ale bez pompy zamiast zlotu można zrobić spot bo wszystko gotowe
Teraz uważam że zgłoszenia i wpłaty na taki zlot należy dokonywać miesiąc przed terminem
i wówczas jest wszystko jasne
Wiem że moich przeprosin ciągle będzie mało ale co można było zrobić innego.
Ośmieszyć się wobec tych z którymi z Barlinka rozmawiałem osobiście i jaki to fajny zlot fanów
Jaga odbędzie się u nich ?
Ja mam 62 lata/jestem młody duchem/ale tego nie potrafię
stingray:
Jestem niepocieszony, liczyłem na osobiste poznanie wielu z Was...
Czy nie za wcześnie została podjęta decyzja o odwołaniu zlotu?.
Jest jeszcze dziesięć dni...
Tak czy siak , wybieram się do Barlinka w sobotę na smakowitą pizzę.
Rundkę wokół rynku też wykonam :)
pzdr Mietek
ps.między wierszami można wyczuć jakieś animozje, szkoda że tak fajnie zapowiadająca się impreza padnie z jakiś niejasnych dla mnie powodów.
Rob_W:
--- Cytat: stingray w Kwiecień 06, 2011, 23:15:17 pm ---ps.między wierszami można wyczuć jakieś animozje, szkoda że tak fajnie zapowiadająca się impreza padnie z jakiś niejasnych dla mnie powodów.
--- Koniec cytatu ---
Powód jest całkiem jasny - w samym barlinku na pewno znajdziesz więcej beemek, mietków czy audic niż byłoby jagów na zlocie ... Poza tym koszt uczestnictwa / osoba jest nieco inny dla 15 a nieco inny dla 50-60 osób ...
ryszard:
Skrzyknąć na zasadzie spotkania na kawę zawsze się można.
Teraz coraz bardziej utwierdzam się że należało tak zrobić program żeby deklaracje pobytu
i wpłaty zakończyć przyjmować miesiąc przed terminem zlotu i były czas na spóznialskich.
Ale jest jak jest i jeszcze raz powtarzam,wpłaciło 7 załóg a niektóre jednoosobowe i bez noclegów.
Może na forum jest ktoś lepszy i potrafi zrobić że będę zajęte wszystkie miejsca.
wojt:
Kogutki wystaw do sprzedania w odpowidnim dziale przypinki i inne gadżety jak masz,a gwarantuje,że oprócz mnie,znajdzie się na pewno paru kupców! ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej