Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2011

Otwarcie Sezonu JaguarClubPoland 2011 Barlinek 16-17.04

<< < (23/28) > >>

TYGRYS3:
no cóz na samych przygotowaniach do otwarcia popłynąlem na ok 1000 zł,(nie do zaakceptowania)
następnym razem 2x się zastanowię zanim zacznę przygotowania ,
przypuszczam że organizatorzy popłyneli na podobne kwoty , (współczuje)

Rob_W:
A nie jesteś w stanie zwrócić biletów za prom i odzyskać chociaż części kosztów? W końcu UK jest bardziej cywilizowanym krajem niż PL ...

TYGRYS3:
niestety ,koszty wymiany waluty (gotówka w Eu and PL) NORFOLKLINE  nie refunduje biletów ,
+++przypinki Jaguarów ,które kupiłem dla uczestników zlotu .... i pare innych kosztów
w każdym razie na przyszłość dobrze się zastanowię zanim potwierdzę obecność na takiej imprezie  :-\
najbardziej dla mnie jest przykra nieobecność administracji ........ totalne zero kontaktu......
podobno tak jest zawsze ,ale postaram się tego dowiedzieć  :-W

Michal_C:
To nie ma co czekac na organizatorow, tylko sami robcie zlot. Koledzy maja racje, jechac i tak mozna, moze prezydent/wojt reki nie uscisnie, ale impreza bedzie. A niedlugi nawet sznurek Jaguarow w takiej miescinie i tak bedzie wydarzeniem. Gdybym byl w pl to bym jechal tak czy inaczej. Nawet sam na weekend. :-V :-za

PRINT4ELITE.PL:
Tygrys dawaj do PL :) zrobimy grilla u mnie takiego jak wy w UK sobie robicie ;)
i coś odbierzesz :)

puscilem info na wszystkie grupy ktore znam ze jest bilet tnaiej do kupienia, moze choc czesc kosztow odbierzesz, i wszystkich londynczykow ktorych znam poinformowalem ze jak nie maja biletu na prom a wracaja na swieta autem to żeby walili do Ciebie. (maila podalem)
+ wrzucilem na grupy transportowe ktore znam (z cyklu jade "z" "do" moge zabrac)

może ktoś się zgłosi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej