Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
2.0d standardowe problemy i brak katalizatora
Pytaczkrk:
Dzięki za odpowiedzi, zadek07 podjadę do tego pana którego poleca luko_j, proszę moderatorów o nie wieszanie kolegi za kontakt ponieważ może okazać się bardzo pomocny :)
To szarpanie z tego co pamiętam jest krótko trwałe, spalanie 10 z tego co powiadają to gruba przesada, 8,2 przy ostrej jeździe w Krakowskich korkach nie jest tragedią, co do temperatury, było podobnie kiedy były upały 35 stopni.. Tak właśnie faluje 850 -600, jeszcze dzisiaj sprawdzę bo właśnie się wybieram na wieś gdzie stoi auto, popatrzę na kanale, może jakieś zdjęcia tego układu zrobię i wstawię tutaj żebyście powiedzieli czy wszystko z nim ok. Ja zwykle tankuję na orlenie, w okolicach nie ma innych stacji..
luko_j, są jakieś spoty w krk gdzie jeździsz ? Chętnie bym się spotkał i porównał pracę naszych samochodów.
pozdr!
natas1:
U mnie na zimowych oponach też 190 km/h max, ale na letnich miałem 200 km/h i jeszcze mogłem trochę pociągnąć jednak nie miałem już możliwości inni kierowcy mnie blokowali. A szarpie czasami na 5, Ja notuję spalanie 6l. Ale robię trasę z Pienin do Krakowa no i jeżdżę trochę po mieście. A co do spotów to też bym się chętnie spotkał. Pozdrawiam
luko_j:
Koledzy czwartek po 21 na Krokusie.. tam sie zawsze wszyscy zbieraja ze wszystkich marek 8), z sentymentu plyta parkingowa przy VW od strony BP. Mozemy tam sie spotkac popatrzec jak sie inni beda scigac Opolska :-gwizd. Co do warsztatow jeszcze to na stronie vw w zakladce grupa malopolska sa polecane warsztaty z krk i okolic. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=48&t=167908 Czary mary admini nie widza tego linka :- pojecia. Mozna poczytac opinie o warsztatach a jest tam pare stron wiec jest co czytac.
micky:
--- Cytat: luko_j w Luty 07, 2011, 15:47:04 pm ---Czary mary admini nie widza tego linka :- pojecia
--- Koniec cytatu ---
natas1:
Ja niestety nie dam rady w czwartek, za daleko mieszkam :- pojecia. W Krakowie jestem na weekendy i to nie w każde. Dla mnie dogodnym terminem jest spot w jakiś weekend. Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej