Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

domykanie z pilota??

<< < (4/7) > >>

sebus34:
Pablo a jak wsiadasz do auta wkładasz kluczyk do stacyjki przekręcasz na zapłon i otwierasz szybę to wciskasz przycisk otwierania szyby na 3 sek. i szyba zjeżdza sama na dół czy w momencie puszczenia przycisku staje w miejscu ?

pablo:

--- Cytat: sebus34 w Lipiec 10, 2009, 18:45:30 pm ---Pablo a jak wsiadasz do auta wkładasz kluczyk do stacyjki przekręcasz na zapłon i otwierasz szybę to wciskasz przycisk otwierania szyby na 3 sek. i szyba zjeżdza sama na dół czy w momencie puszczenia przycisku staje w miejscu ?

--- Koniec cytatu ---

przycisk ma dwie funkcje ,1 funkcja sterujesz  i zatrzymuje sie jak puscisz, 2 funkcja jak przytrzymasz otwiera sie do konca lub zamyka do konca

sebus34:
tak wiem że przycisk ma dwie funkcje ! skoro działa domykanie z przycisku to elektronika mechaniżmu domykanie szyb działa. Zrób tak jak wytłumaczyłem to pablo-wi  i musi działać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trix:
Sprawdziłem osobiście w moim kocie - zakodowanie kluczyka/funkcji jest możliwe w sposób opisany na forum.
Dzięki za podpowiedź. Na lato to bardzo praktyczna rzecz. Zalecam wszystkich do spróbowania.
X-Type 2.0D 2004.

mayor1982:
 u mnie dziala zamykanie szy a nie dziala otwieranie chyba musze kupic 4pak piwa i potrzymac przycisk troszke dluzej ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej