Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
domykanie z pilota??
sebus34:
tak zgadza się gdy szyba napotka przeszkodę w drodze zamykania się to oczywiście ze się cofnie. A chciałbyś żeby twoje dziecko akurat w momencie zamykania szyby włożyło rękę i została by bardzo silnie zgnieciona
w omega B też miałem taką funkcje lecz szyberdach nie miał już tej funkcji i przygniótł mi palce tak silnie ze nie byłem w stanie ich sam stamtąd wyciągnąć.
Ja w swoim kotku nie mam funkcji otwierania szyb z pilota :(
sebus34:
--- Cytat: sebus34 w Lipiec 09, 2009, 19:10:02 pm ---tak zgadza się gdy szyba napotka przeszkodę w drodze zamykania się to oczywiście ze się cofnie. A chciałbyś żeby twoje dziecko akurat w momencie zamykania szyby włożyło rękę i została by bardzo silnie zgnieciona
w omega B też miałem taką funkcje lecz szyberdach nie miał już tej funkcji i przygniótł mi palce tak silnie ze nie byłem w stanie ich sam stamtąd wyciągnąć.
Ja w swoim kotku nie mam funkcji otwierania szyb z pilota :(
--- Koniec cytatu ---
Ja dla bezpieczeństwa swojego i swoich bliskich wożę pod fotelem lole
pablo:
nie wiem jak to jest czy niektore x type maja ta funkcje a inne nie ?? ja u siebie robilem i nie dziala , nie domyka mi okien :(
sebus34:
musi domykac nic nie na siłe spokojnie według wskazówek zrób i bedzi działało z tym ze musisz wcisnac przycisk od zamykania drógi raz zaryglowac drzwi i przytrzmaj dłużej guzik
pablo:
nie wiem moze ja mam cos zepsute , moze cos zle robie , nie dziala i tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej