Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (148/197) > >>

Artek123:
Pod koniec sierpnia/ początkiem września ma być zlot ogólnopolski (tak przynajmniej pisał kogutki), więc dobrze było by nie organizować niczego co mogło by spowodować mniejszą frekwencje na ogólnopolskim. Dlatego ja był bym osobiście za końcem lipca początkiem sierpnia, jeżeli chcemy się spotkać w wakacje nad jakimś jeziorem.
Ale decyzja zależy oczywiście od organizatorów  ;)

Pozdrawiam

BlackV6:
Trzymamy rękę na pulsie ,nie zrobimy nic co miały by negatywny wpływ na ogólnopolski zjazd :)

Marecki68h:
Witam,szykuje się zlocik w pażdzierniku 6-7,wstępnie już się zadeklarowałem.Czy z ekipy co była w T.Górach jest ktoś chętny -fajnie byłoby pojechać na parę samochodów.Na wrzesień się nie pisałem-wesele SYNA.pozd.

Alex666:

--- Cytat: marecki68h w Sierpień 29, 2012, 21:00:39 pm ---Witam,szykuje się zlocik w pażdzierniku 6-7,wstępnie już się zadeklarowałem.Czy z ekipy co była w T.Górach jest ktoś chętny -fajnie byłoby pojechać na parę samochodów.Na wrzesień się nie pisałem-wesele SYNA.pozd.

--- Koniec cytatu ---
Napisz jaśniej i podaj szczegóły.

Marecki68h:
Wątek i miejsce podał Jaguar Parts-wejdż  na Zlot Ogólnopolski 2012 wer.2.Miejsce wygląda fajne (jest podany link) a ceny rozsądne.Chcemy pojechać na 2 dni - sob./niedz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej