Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Górny Śląsk

<< < (147/197) > >>

BlackV6:
Tak wracając do rozmowy z poprzedniego zlotu , jak się piszecie na dwudniowy wypad na jezioro czy np. do Brennej ? połączone z grillem i świetną atmosferą ?

Jaguar Parts:
Coś głucho w temacie spotkań. Kiedy następne i gdzie? Ostatnio nie mogłem być w T G więc nie wiem jakie były ustalenia.

Jaguar Parts:
jest tu jakiś ślązok? czy wszyscy fedrują? ;D coś się mówiło o spotkaniu nad jeziorem żywieckim. będzie takowe?jeśli tak to kiedy? Nad jeziorko mam 15km więc mogę jakiś rekonesans i rezerwację zrobić.

Alex666:
Jest jest, nawet nie jeden :)
Co do organizacji spotkań, to wszystko zmierza w dobrym kierunku. Cierpliwości.

Tomasz.xkr:
Dobry byłby termin w końcu sierpnia bo większość już po urlopach.Nad jeziorem Żywieckim znam dwa ośrodki Fregata i Neptun-duże parkingi do prezentacji Kotów baseny.pawilony do biesiad,miejsca na ognisko,jedzenie niezłe ,noclegi liche w domkach typu Brda lub starym hotelu.Ale piękniejszego miejsca do picia piwa niż na Neptunie niema. Jest też piękne miejsce na przełęczy kocierskiej- Hotel SPA Kocierz,baseny zawnętrzne z plażą ,wewnętrzne\ kafelki duperelki,kraniki dywaniki\ ale cena to już dwa razy więkrza tj. 160 zeta za dobe.Znam dobrze te rejony i mogę pomuc przy organizacji.Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej