Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Średnia otworu centrującego - rozmiar piasty X-type

<< < (2/2)

Lucky:
Witam,

No przepadłem wybaczcie :) postaram się częściej udzielać ale czasem muszę i popracować za granicami pl a wtedy kotek na 2 drugim miejscu. Na dzień dzisiejszy jeszcze nie zabrałem się do przymiarek. Kółka i temat czekają na przyjście wiosny. Napewno podzielę się jak było. Pozdrawiam.

Lucky:
Witam,

No i nie wytrzymałem 18 już na Kocie :)  mimo, że tak na forum krytykowane 18 RONAL i powiem
rewelacja zawieszenie wcale tak nie cierpi może to kwestia doboru felg
i opon ( nowe Uniroyal Rainsport 2 225/40/18 ) super a auto klei się drogi jak szalone można szaleć :) Jest dużo ciszej mam wrażenie, że zawieszenie się utwardziło i już tak się nie męczy ( jęczy na nierównościach ). Zdam relację jak tylko pojeżdzę więcej narazie zima wróciła i tylko 200km zrobiłem. PS. Nie potrzeba pierścieni dystansów itp do tego modelu. 52 ET a reszta jak w opisie JAG. A tylko sruby nowe oryginał forda musiałem włożyć bo stożki. Dzięki za podpowiedz. Pozdrawiam

Choina:
Cieszę się, ze mogłem pomóc.
Czarny na ładnej feldze ładnie się prezentuje.

KratekPL:
myśle nad zakupem takich samych 18" z forda, próbowałeś wbić w nie jaguarowski dekielek? :)

Lucky:
Niestety dekielki nie pasują bo są mniejsze a tu 61mm ale jadą już z e-bay z logiem Arden wię będą ładnie pasować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej