Co myślę to myślę a co wiem to wiem.
Dziwne Twoje pytanie zadanie bezpośrednio mnie, wobec chęci podzielenia bardzo świeżą i radosną przecież informacją -pozbawioną do tego jakiegokolwiek mego własnego komentarza. Chyba nie rozumiesz co napisałem!
Takie są fakty, przytoczyłem opublikowany raport -jeśli wiesz skąd ten wzrost -napisz, bez nieuzasadnionej uszczypliwości i wypełnij tekst merytorycznie, jeśli potrafisz.
Nie rozumiem! To było zwyczajnie niegrzeczne! Może nie wyczuwasz niuansów???
A co do merytoryczności Twej odpowiedzi:
Nie wiem, co prawda to prawda jaki ja głupi jestem, które modele z gamy RR/LR (poza Freelanderem) są autami mniej kosztownymi, na które to mieliby się przestawiać brytyjczycy? Bo raczej Discovery a jeszcze mniej RR Sport nie pisząc już o "zwykłym" RR do tanich aut nie należą, żeby nie napisać, że jest wręcz przeciwnie bo RR jest najbardziej luksusowym samochodem terenowym/SUV-em na rynku, więc?!
Jedyne co jest prawdą, to to że jako jeden z powodów wymieniono znacznie poprawione wskaźniki zużycia paliwa w całej gamie pojazdów (diesle) to przyciągnęło klientów napewno! Tyle raport.
Ja zwyczajnie się cieszę bo to dobra wiadomość -korzystna przecież i dla Jaguara!