Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
lekko zużyta tapicerka skórzana
Choina:
Przeczytaj temat od początku, kup zestaw Gliptona i zrób sam.
eRBe:
--- Cytat: monteki w Wrzesień 10, 2013, 18:28:30 pm ---bardzo dziekuje za wyczerpującą odpowiedź , czyli w firmie auto detalingowej mam powiedzieć że chce impregnacje tapicerki tak ?
czy może lepiej zrobić to samemu ,choć pewnie fachowcy zrobią to dokladnie..
--- Koniec cytatu ---
Samemu również możesz o to zadbać. Tak jak napisał kolega wyżej - Gliptone jest bardzo dobry i sprawdzony. Polecam też Colourlocka :-super
monteki:
--- Cytat: Choina w Wrzesień 10, 2013, 19:22:09 pm ---Przeczytaj temat od początku, kup zestaw Gliptona i zrób sam.
--- Koniec cytatu ---
Choina temat czytałem nawet kilkukrotnie :)
pytam ponieważ wydaje mi się że moja sprawa jest trochę inna , moje fotele wyglądają mniej więcej tak :
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/183/2541/25456270009_large.jpg
auto ma przebieg 30 tys i fotele są nietknięte , ja szukam sposobu żeby tak pozostało ( w serwisie byłą co roku nakładana "politura ochronna" )
a o ile zrozumiałem środek o którym piszecie jest do regeneracji lekko zniszczonej tapicerki , a ja szukam czegoś typowo ochronnego .
Jeśli źle coś zrozumiałem to proszę o wyprostowanie :-thank
Choina:
Gliptone GT12 czyści skórę. Przyjdzie czas, a może już jest, że skóra wydaje Ci się czysta, a jak go użyjesz dopiero zobaczysz prawdziwy kolor.
Gliptone GT11 zabezpieczy skórę. Do jasnej skóry zaleca się GT13.
Kup sobie na ebay.co.uk. Tu kupisz 2 razy tyle co w Polsce.
monteki:
--- Cytat: Choina w Wrzesień 10, 2013, 22:36:03 pm ---Gliptone GT12 czyści skórę. Przyjdzie czas, a może już jest, że skóra wydaje Ci się czysta, a ja go użyjesz dopiero zobaczysz prawdziwy kolor.
Gliptone GT11 zabezpieczy skórę. Do jasnej skóry zaleca się GT13.
Kup sobie na ebay.co.uk. Tu kupisz 2 razy tyle co w Polsce.
--- Koniec cytatu ---
mam siostre w uk więc dam rade :)
czyli jak rozumiem najpierw
Gliptone GT12 żeby wyczyścić , potem GT13 żeby zabezpieczyć tak??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej