Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

lekko zużyta tapicerka skórzana

<< < (4/11) > >>

Choina:
Po półtora rocznym użytkowaniu fotela pomalowanym ScuffMasterem mogę śmiało stwierdzić, że to TYLKO półśrodek. O ile Cleaner i środek do konserwacji jest super, to ScuffMaster jest słaby. Ja pomalowałem raz i myślałem że to wystarczy, a z rozmowy z innymi dowiedziałem się że powtarzają ten zabieg co jakiś czas. Także jeśli Wasz kolor skóry jest dostępny to dajcie fotel do tapicera. ScuffMaster nadaje się do naprawiania małych ubytków, a nie do malowania całego fotela. Taka jest moja opinia.

maras:
Sprawdzałem i mój kolor to też Oatmeal AGD. Ile kosztuje taki zestaw?

tygrys który zestaw musiałbym wziąć na dwa fotele? I byłbyś w stanie załatwić ten transfer? ja bym ci przesłał kasę?

TYGRYS3:
ja myślę że ten ,który proponowałem na poprzedniej stronie
u mnie od ostatniej regeneracji nic się nie zmieniło(autko uzywane często),może to kwestia przygotowania lub
malowania fotela,całość (zestaw) kosztuje 34,95 + przesyłka (ok.2funty),ale skoro pytasz o cenę to pewnie nie zajrzałeś na stronę scufmastera
możesz zamówić to sam na stronie którą podałem ,przyślą bezpośrednio na twój adres,płatność kartą
jeśli nie dasz rady to napewno pomogę  :-V

pawelek11:
Witam, włączę się do tej dyskusji...
Moje fotele są w sumie ok, niestety jak dla mnie "uciorane", do tego sama myśl o tym że ktoś 12 lat wypacał się na nich jest wystarczającym powodem do rozpoczęcia akcji  ;).
Ponieważ nie bardzo lubię chemie, jak dobra by ona nie była troszkę połaziłem oglądnąłem to i owo i zdecydowałem się na wprowadzenie do arsenału środków piorących takiego specjalnego mydła dla ludzi mających problemy z poceniem :P Oczywiście szare mydło zostaje, rezultat jaki otrzymałem jest satysfakcjonujący.

jazabek wac³aw:
Tygrys,

czy malowałeś całe siedzenie czy tylko zniszczone miejsca ? Zastanawiam się ile środka potrzebuję na odświeżenie 2 przednich foteli, podłokietnika i uchwytów drzwi przednich.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej