Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Za co kochacie swoje Jaguary???
Skiciu:
ostatnio na skrzyżowaniu miałem się z innym Jaguarem i jego właściciel patrzyła na mojego, a ja patrzyłem ja jego samochód :) po czym popatrzyliśmy się na siebie i sobie kiwnęliśmy głowami :) było to miłe :)
Patryk:
Ostatnio doceniłem jeszcze jeden plus: niesamowity jednak komfort podróżowania. Miałem ostatnio rozcinany mostek w związku z chorobą i w każdym innym aucie podczas podróży trzęsło mną jak na rolerkosterze i poprostu myślałem że dalej pójdę piechotą, a w Jagu cisza i spokój, mogłem bez problemu i bez boleści się przemieszczać. Komfort jak w poduszkowcu :) Nawet u ojca w Insignii przestawiając zawieszenie na Tour komfort nie może się nawet w połowie równać.
BOGDA:
ja mam słomiany zapał ... i reguły lubię załatwiać sprawy szybko i konkretnie ... -to podobno moje wady ;D ...które przy naprawach w swoim kocie próbuje zmienić.. :-wings , kiedy się psuje .... a jest bardzo dla mnie wredny .. :-zly...
to ja go w "stoicki sposób" długo i dokładnie ... bez pośpiechu naprawiam ... :-V
taka terapia na zmianę wad charakteru :-yipee
pawelek11:
- za to że 12 letni samochód budzi zainteresowanie wszędzie gdzie się pojawia
- za to że nikt kto go widzi nie jest w stanie określić ile może kosztować...
- za to że nie mijam braci przynajmniej 5x dziennie
- za to że zapewnia komfort mnie i tym których wioze
- za to że potrafi pokazać "pazurki"
- za to że dla ludzi myślących jego utrzymanie jest mało kosztowne
- za to że jeżeli rozpocznę rozmowę z ludzmi którzy mają Ferrari, Lamborgini i tp. auta, nie powiem a ja mam Nisana (myśląc o najnowszym GTR)...
- i chyba naj sprawa w tej litanii ZA WYGLĄD I LINIE TYCH AUT, ZA TO CO MNIE W MOIM JAGU OTACZA
:-K kapelusze z głów dla ludzi którzy to zaprojektowali i poskładali :-K
:-tylko :-tylko :-tylko :-tylko :-tylko :-tylko :-tylko :-tylko
Jacatu:
Może to za proste . Ja kocham moje koty za to ,że są . Że mogę z nimi być popatrzeć na nie . Odprężyć się podczas jazdy i smakować ten czas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej