Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warszawa warsztaty
pawelxk8:
Cześć, potrzebuje dostać się do jakiegoś warsztatu pod wawką dokładnie jestem z pruszkowa próbowałem już do BEST1 piastów ale mnie obsrali bo mam założony gaz.. Mam dziwny problem z szarpaniem które objawia się przy 60-100km/h wymieniałem cewki i świece na kompie jest ok myśle że to może skrzynia.. Jak macie jakieś pomysły dajcie znać jak nie to polećcie jakiegoś speca w okolicy wawy. Bardzo dziękuje i pozdrawiam
kociorek:
Cze! :-R
No, masz dość paskudnie bo taki werksztat to jest na ulicy Suchej, a to Targówek-Zacisze.Już podaję nr telefonu:601 338 619. Zadzwoń, pogadaj może Ci pomoże.
Pozdrawiam :-A
Ja niestety swego muszę sprzedać.. :'( :'( :'( :'(
Gdyby ktoś szukał daj znać
Pzdr
kogutki:
niezbyt rozumiem ostatnich 2 wypisy. jezeli szukasz warsztat w warszawie i okolice, to kilka postow temu jest
pelna lista, trzeba tylko wybrac. a kolega kociorek takze kilka postow wczesniej umiescyl reklamy do tego
warsztatu, nie trzeba to powtarzac na biecaco, na reklamy mamy banery.
pawelxk8:
ok, jeszcze nie udzielałem się na tym forum, to były moje pierwsze wpisy. pozdrawiam
owczar:
Tu masz ;D
--- Cytat: kogutki w Luty 06, 2010, 19:01:36 pm ---juz w kilku innych watkach tego bylo, ale podaje wszystkich znanych warsztatow w Wa-wie:
--- Cytat: kogutki w Luty 14, 2009, 14:21:08 pm ---
(alfabetycznie):
Altamira Pan Kretkowski (Zakroczym, kolo nowego dwora) tel 22 7858139 albo 501749561
Bagłaj Ryszard (Waw-Praga) tel 602343073
Best1 (w Piastowie) tel 602399470, 602222212
Jag-Car (bylych brygadzystow, teraz w Stare Babice tel 22 499-22-11 (rzadko ktos odbiera)
albo 791990911 firma jag-car nie lubi starszych aut
to sa warsztaty specjalizowany na jagach.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej