Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warszawa warsztaty
radzioo:
Proponuję JAG-CAR, Blizne Jasińskiego, ul. Żeromskiego 19, tel.kom. 791 990 911. Rzeczowo, fachowo i co ważne blisko :-super
Khamsin1:
Jest też chyba nowy, niezależny serwis w Lesznowoli, ul. Słoneczna 223A. Ktoś słyszał? Ktoś wie?
jazabek wac³aw:
Dziś odwiedziłem warsztat w Zakroczymiu : http://www.altamira.com.pl/ i była to moja 2 wizyta, mam nadzieje że nie ostatnia.
U mnie ten warsztat ma duży plus za czystość w warsztacie, kwalifikacje, wyposażenie i ceny.
Miałem do wymiany belkę tylnego zawieszenia, zakupiłem używaną część w stanie takim sobie, w warsztacie została wyczyszczona z nalotu, pomalowana i wstawiona. Dodatkowo naprawiłem tempomat, to co dla innych było problemem zostało zrobione w pół godziny, wystarczy mieć dobry komputer, który zdiagnozował usterkę.
Jestem następnym zadowolonym klientem ( sądząc po ilości samochodów - Jaguary, Aston Martin, Range Rover, które tam widziałem jednym z wielu ).
jagufan:
--- Cytat: grand1 w Marzec 14, 2011, 22:08:13 pm ---Witajcie
Jeśli chodzi o warsztat rzetelny i z pojęciem zwłaszcza w silnikach to proponuje Raszy AUTO-LUX
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie, na silnikach się znają:)
markos:
Witajcie.
Ja swojego Kota oddałem do Jag-car. Policzyli mi dość sensownie jak na to co miałem do robienia i dowiedziałem się, że nie muszę robić rozrządu!!!:) Chyba, że profilaktycznie :-gwizd
Dziś jadę go odebrać
Przeczytałem też bardzo ciekawy wątek o Jag-Car. Użytkownikom Kotów w Warszawie polecam lekturę i rozsądek :-W
Ja jednak myślę, że warto zaufać i przekonać się samemu.
Jeśli coś będzie nie tak to zawsze jest konkurencja:)
Proszę używać funkcji zmień aby edytować swój post ,a nie pisać post pod postem :) (wybacz, postaram się pamiętać)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej