Wiec tak, zrobiłem wstepne rozeznanie co do mini zlociku na mazurach , pokoje w dobrym standardzie 1 os. 50 zl , 2 os 70 zl.. Miejsca do 50 0s0b , dobry i obfity obiad do 15 zl - to po zniżkach oczywiscie , plac utwardzony do aut , ochorna na noc do aut , kapela do godz 22 .. To za darmo udalo mi sie wynegocjowac, za reszte trzeba placic czyli piwko, jedzonko , pokoje ..w rozsadnych cenach po negocjacji, po 22 mozna przeniesc impreze do klubu gdzie mozna zarezerwowac miejsca i tam balowac do rana, w niedziele kazdy na wlasna reke moze zwiedzac okolice , mozna to zorganicowac w ciagu 14 dni ... Co do parady z burmistrzem nie rozmawialem... Nie wiem ile osob by przyjechalo.. W moich okolicach jest bardzo malo jaguarow .... Wiec to razcej taki wypadzik na mazury ...
.........................................................................
przepraszam za duze litery klawisz mi sie zacina i puszcza kiedy chce..............
.........................................................................
mysle jednak ze jakby zorganizowac mini zlocik to za 2-3 lata moglby to juz byc duzy letni zlot na mazurach z wszelkimi atrakcjami,.. sam z mazur nie jestem ale znam tu sporo ludzi... i mozna by powymyslac mnosto atrakcji, typu zwiedzanie , splywy kajakowe, plywanie jachtem itp, itp ,itp............................
aha , jest mozliwosc takze noclegu za 25 zl .no ale tam juz standardow nie ma zanych hiihih