Autor Wątek: zakup JAGUARA prosze o pomoc ???  (Przeczytany 3464 razy)

erni

• Gość
zakup JAGUARA prosze o pomoc ???
« dnia: Październik 08, 2009, 22:45:10 pm »
Witam WSZYSTKICH posiadaczy KOCIAKOW .Widzac na miescie dostojnie przemykajace KOCIAKI ,zastanawiam sie nad zakupem takiego CACKA , Mysle o modelu s-type  rocznik 1999 2000 .Prosze o udzielenie wskazowek w tej sprawie i na co zwracac uwage przy zakupie . niewiem czy lepiej kupic w kraju czy lepiej np;niemczech. Prosze o udzielenie informacji na temat spalania paliwa takiego auta ,bo z tego co widze wystepuja duze rozbieznosci w wypowiedziach na roznych forach ?  Pozdrawiam :-A

Whisnia

• Gość
Odp: zakup JAGUARA prosze o pomoc ???
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2009, 22:50:48 pm »
jeśli chodzi o spalanie to są duże rozbieżności bo rozbieżność silników jast duża, jaki ciebie interesuje?

qbaty

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 09, 2009, 08:04:37 am »
erni :-witamy

Jeśli przejrzysz dział "Znalezione na allegro..." to przekonasz się, że kupienie auta o pewnej przeszłości i w stanie zgodnym z opisem w Polsce graniczy z cudem Ale oczywiście cuda się zdarzają. Mimo wszystko - powodzenia ;D

erni

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 10, 2009, 10:15:03 am »
Witam ,Przymierzam sie do zakupu  Kociakua z silnikiem 3.0 v6

Dorsze¶

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 16, 2009, 16:21:04 pm »
Witaj Erni na naszym forum.
Co do łakomstwa kota na paliwo to jak już słusznie zauważyłeś różne fora, różni użytkownicy to różne opinie.

Mój kot jest z początku roku 2000.
Zaopatrzony w widlastą szóstkę i automatyczną skrzynię biegów.
Tu gdzie mieszkam (północno wschodnia Szkocja) teren jest ciężki. Miasto to górki i dołki więc komputer pokazuje spalanie na poziomie 22-24l/100km - lecz nie wiem czy do końca można mu wierzyć.
W każdym bądź razie tak u mnie to ze spalaniem wygląda.
Podzielam wypowiedź _radzio1, że jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.
Nie wiem jak w Polsce wygląda sytuacja w poszukiwaniu kota, lecz nawet tu w UK gdzie jest ich trochę więcej za na prawdę dobrym egzemplarzem niestety trzeba się sporo na chodzić... ale jak to mówią "Jak kocha to poczeka" :)
 :-tylko