Sama uszczelka pod głowicę 102zł za sztukę (na 1 stronę, bo masz V8), czyli łącznie 204zł. Ale to sama głowica... Jak chcesz wymienić komplet uszczelek (co oczywiście należałoby zrobić po otwarciu silnika) to cena już większa: 1013zł za cały komplet. Do tego robocizna, a tu już nie mam pojęcia ile weźmie Twój mechanik...
Pisałeś w innym wątku, że kupiłeś Jaga z ułamanym przewodem od chłodnicy! Stąd niestety moje przypuszczenie, że masz przegrzany silnik... Miałem ostatnio podobną awarię, pękł mi wąż, silnik się przegrzał i też wywaliło mi komunikat kontrolkę"traction fail". U mnie na szczęście uszczelka jest chyba w porządku, ale już w swoich 2 poprzednich samochodach przerabiałem temat przegrzania silnika i wydmuchania (przepalenia) jak mieszkałem na upalnym Cyprze.Znam więc temat niestety... Sama wymiana uszczelki wiąże się oczywiście z planowaniem głowic, wymianą oleju i filtra i oczywiście płynu chłodniczego. No i tylko mieć nadzieję, że "tylko tyle" trzeba zrobić... Niestety mocno przegrzany silnik może dopiero pokazać humory i naprawdę wiele problemów (jak np. Twoje komunikaty - błędy). W każdym razie - sprawdzić czy to na pewno uszczelka pod głowicą i zabierać się za naprawę!