Forumowiczu Suvereign Robson, dlaczego tak sie denerwujesz? Ja przecież tylko pokazywałem alternatywę
do zakupów u jagoholica, a myślałem, że po to jest takie forum, gdzie użytkownicy sobie pomagają i
informują gdzie kupić, i co najtaniej. Nie wiedziałem iz tu rządzi sekta, a guru jest Jagoholic i forumowiczom
tylko wolno u niego kupić "towar". Może Forumowicz Robson i Forumowicz Macho, którzy robią taką
skuteczną reklamę dla sklepu Jagoholica dostaja 10% prowizji?
Gliptone jest dobrym produktem, poznałem go 5lat temu jak byłem u siostry w New Jersej, a tam się to
sprzedaje za 15 dolców za komplet, jak jest sobota albo jakieś swięto to jeszcze minus 50% rabat bo
tam tak mają. W UK taki komplet sie sprzedaje za 10 Funtów. A oni jakoś na tym zarabiają, tylko że nie
fortunę.
Pamiętam jeszcze czasy, jak telewizor z importu tutaj kosztował dokładnie 3 razy tyle, jak ten sam model
w holandii. Teraz to mamy media-markt, a ja tylko mowię, iż Gliptone to własnie też jest nie "dla idiotów"...
Jasne ze jeżeli taki Jagoholic ma monopol (własnie wspieramy przez to jego forum), to moze żądać 3 razy tyle
ile produkt naprawdę jest wart. Ale już nie te czasy. Każdy, który ma trochę oleju w głowie sobie sprawdzi
ile taki sam produkt kosztuje w Europie, to jest własnie pomysł wspólnego rynku, ale my Polacy tego za bardzo
nie rozumiemy skoro Europa to tylko zagrożenie, plagą Niemców, oraz sluby homoseksualistów. Widzę że
Pan Forumowicz Robson tak jak nasz Prezydent jeszcze żyje w starych czasach.
Nie mam zamiaru zarabiać na Forum, jestem czesto w UK i mogę tam kupić Gliptone i nie tylko ale nie
jestem jedynym, przecież na tym forum. Są nawet ludzie z angli i maja to za grosze i nic nie mowią
bo nie wolno zepsuć szefowi Jagoholicowi interesu.
Przepraszam jezeli przeszkodziłem we wspólnej adoracji jedynym handlarzom Gliptome na świecie dla
Polaków, chciałem dobrze ale wyszło jak u nas zawsze. Co to za kraj ....
Robert Kowalski-Robespierre