Autor Wątek: X-Type 2006 zestaw Alpine + zmieniarka+ półka tył+ boczek + dedykowana wiązka  (Przeczytany 75 razy)

Offline piluim

• Starszy Forumowicz
  • **
  • Wcze¶niej W³osi teraz Baby-Jag 2006 2.2D
Witam, jak w temacie sprzedam zestaw Alpine zestaw plug and play,
Dla tych co się znają to wiedzą, że nie ma czegoś takiego jak plug and play ale mój zestaw to prawdziwy plug and play.
W zestawie oprócz zmieniarki, wiązki światłowodowej do wzmacniacza i zmieniarki, zmieniarki, subwoofera, 4 głośników niskotonowych i 4 głośników wysokotonowych dodatkowo, półka na tylne podszybie pod subwoofer i boczek bagażnika z drzwiczkami pod zmieniarkę.
Rarytasem jest kompletna wiązka z tak zwanym loopem żeby połączyć wzmacniacz z bagażnika z wiązką przewodów głośnikowych w schowku z bezpiecznikami (jedyna metoda jeśli w CS esniej w aucie nie było wiązki Alpine)
Całość po podpięciu i zamontowaniu plus wpuszczeniu w drzwi przód przewodów wiązki pod tweetery oraz podpięciu opcjonalnym tweeterów tył będzie działać z każdą jednostką centralną audio w tych jaguarach. Cena jaką mnie interesuje za komplet to 1500PLN .
Jak jesteś serio zainteresowany/wana to daj znać zdzwonimy się i wszystko opowiem oraz podeślę zdjęcia. Cena jest wysoka ale adekwatna do czasu i energii jaką poświęciłem najpierw na montaż a potem demontaż z mojego kotka. Nowy właściciel potrzebował samochodu a nie sprzętu grającego więc wymontowałem komplet i przywróciłem furę do stanu sprzed upgrade.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2025, 12:17:34 pm wysłana przez piluim »
Lancia Dedra SW 1995r 1.9TDS 90KM - przesz³o¶æ
Alfa Romeo 156 SW 2003r 2.4 JTD 150KM - przesz³o¶æ
Jaguar X-Type Sedan 2006r 2.2D 155KM