Autor Wątek: £ód¼ i Kraków, spotkanie?  (Przeczytany 7287 razy)

Offline Amper

• Forumowicz Executive
  • Lubiê samochody
£ód¼ i Kraków, spotkanie?
« dnia: Styczeń 23, 2020, 22:23:37 pm »
Jestem do jutra (pi±tek 24.01) w £odzi. Mo¿e jest tu kto¶ z tego miasta i mia³by ochotê na szybkie spotkanie jutro gdzie¶ np. pod Mc Donalds czy innym parkingu? 
Potem jadê do Krakowa i zostajê tam do soboty. Mo¿e kto¶ z Krakowa mia³by ochotê na spotkanie Jaguarów? ;)

P.S. Moderatorze, wiem ¿e to kiepskie miejsce na taki post, ale czasu ma³o, dlatego wola³em napisaæ tutaj, bo chyba tu wiêcej osób zagl±da. Usuñ proszê post dopiero w sobotê wieczorem.

Offline MicGin

• Moderator Globalny
  • Forumowicz Sovereign
  • JCPF Club Member
Odp: £ód¼ i Kraków, spotkanie?
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2020, 18:09:31 pm »
Jednak przeniesiony. Uwierz, ¿e ci którzy tu nie zagl±daj± i tak spotkaæ siê nie bêd± chcieli. Ludzie w wiêkszo¶ci wpadaj± do dzia³u technicznego bo co¶ boli ich auto i nie s± zainteresowani integracj±. Ci którzy chc± siê spotkaæ to jednak zajrz± tutaj.
Je¶li chcesz siê bardzo spotkaæ to podaj konkretne miejsce i godzinê. A i spotkania na parkingu i kopanie po oponach i nie wszystkim pasuj±. Tym bardziej, ¿e pogoda nie jest ciekawa.
By³ S-type
-pozostajê w rodzinie-
Jest XJR

Offline Amper

• Forumowicz Executive
  • Lubiê samochody
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2020, 19:52:52 pm »
Argumenty przytoczy³e¶ sensowne i sporo racji w tym. Aczkolwiek do dzia³u technicznego zagl±daj± te¿ ludzie którzy maj± sprawne auta, ale chc± pomóc innym. Ruch jest tam wiêkszy. Dlatego napisa³em tam. Sam tam czêsto zagl±dam, chc±c pomóc innym.

Wiesz mój post to totalny spontan  :)

Co do kopania w oponê to zwróæ uwagê, ¿e zaproponowa³em Maca, bo ma parking i miejsce gdzie mo¿na usi±¶æ i w £odzi pewnie jest.

Skasuj proszê ten post, bo z £odzi nikt siê nie odezwa³ a do Krakowa bêdê jecha³ w innym terminie.

Offline Boodzio2

• JCPF Club Member
  • Forumowicz Daimler
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 26, 2020, 17:41:05 pm »
Temat szybkich spontanicznych spotkañ s± trudne. Moja okolica wykorzystywa³a do tego celu co miesiêczne spotkanie pod nazw± nocna jazda. Bylo wydarzenie i ³atwo sz³o siê zjechaæ i pogadaæ siedz±c na krawê¿niki .

Wys³ane z mojego MI 6 przy u¿yciu Tapatalka

Konstruktywna dyskusja  ,kluczem do rozwi±zania z³o¿onych problemów.
Aktualnie bez Jaguara.

Offline Jack Fender

• Starszy Forumowicz
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 26, 2020, 20:14:03 pm »
Amper, daj znaæ, kiedy bêdziesz jecha³ do Krakowa. Jest przynajmniej jeden chêtny pokopaæ w opony.
◄-- taki kolor X Type Estate 2,2d - 2006 ♂

Offline Amper

• Forumowicz Executive
  • Lubiê samochody
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 27, 2020, 23:24:40 pm »
Jack Fender i to mi siê podoba, dziêki. Ale niestety wczoraj by³em w Krakowie :/ Jak bêdê mia³ byæ znowu, odezwê siê.

Offline Jack Fender

• Starszy Forumowicz
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 29, 2020, 23:05:47 pm »
Spot w Krakowie: sobota 4.07 Ks. Józefa 91, pizzeria Pepez, godz.19. Kto¶? Bêdzie?
◄-- taki kolor X Type Estate 2,2d - 2006 ♂